Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 20:33
931
0

Данія - Ісландія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чи перерве Ісландія невдалу серію очних протистоянь

| Оновлено 15 листопада 2020, 20:33
931
0
Данія - Ісландія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Ісландія

П'ятий тур групового етапу Ліги націй подарує вболівальникам цікаве протистояння, в рамках якого зійдуться дві північні країни - Данія на своєму стадіоні «Паркен Стедіум» в Копенгагені прийме збірну Ісландії.

Данія

Підопічні Каспера Хьюлманда ведуть активну боротьбу за перше місце в турнірній таблиці групи 2. На даний момент данці розташовуються на другій сходинці і мають в активі сім очок, відстаючи від лідера на два пункти і маючи однакову кількість очок із збірною Англії. Прийдешня зустріч не повинна доставити підопічним Хьюлманда особливих проблем, так що колектив явно буде сподіватися на нічийний результат в паралельній зустрічі, щоб зайняти заповітну лідируючу позицію.

У минулому турі «червона гвардія» боролася проти збірної Англії. Матч проходив між двома рівними по силам суперниками, і лише помилка центрального захисника «трьох левів» привела до голу. На тридцять п'ятій хвилині Крістіан Еріксен реалізував одинадцятиметровий удар у ворота Пікфорда, на більше колективи не награли, а тому збірна Данії змогла переграти британців з різницею в один м'яч.

Ісландія

Підопічні Еріка Хамрена стали першою командою з Ліги А, яка покинула турнір ще до кінця п'ятого туру. На даний момент збірна Ісландії розташовується на останньому місці в турнірній таблиці і не має жодного очка в активі. Подібна ситуація легко пояснюється тим, що за чотири роки після успішного ЄВРО все суперники вже встигли звикнути до стилю гри «вікінгів» і, спокійно адаптувавшись, переграють дану команду. При цьому самі ісландці мало що змінюють у своїй грі, а рідкісні спроби практично відразу стають провальними з різних причин.

У минулому турі підопічні Еріка Хамрена на домашньому стадіоні билися проти Бельгії. «Червоні дияволи» очікувано здолали господарів завдяки дублю Ромелу Лукаку, але Ісландія змогла трохи здивувати, забивши другий гол на турнірі, автором якого став Севарссон.

Особисті зустрічі команд

За всю історію зустрічей між цими національними командами Ісландія жодного разу не переграла Данію, більш того, навіть нічийного результату між колективами не було зафіксовано. Всі вісім матчів виграли данці.

Передбачувані склади команд

Данія: Шмейхель, Васс, К'єр, Крістенсен, Педерсен, Делані, Йенсен, Поульсен, Еріксен, Брейтуейт, Дольберг.

Ісландія: Харллдорссон, Паллсон, Арнасон, Сігурдссон, Магнуссон, Гудмурндссон, Гуннарссон, Сігурдссон, Б'ярнасон, Сігторссон, Гудмундссон.

Прогноз на протистояння

Ісландія підійде до матчу з єдиною мотивацією - нарешті здобути очки в рамках Ліги націй, а також вперше в історії не програти Данії. Ми вважаємо, що цього не станеться, а за підсумками другої половини зустрічі переможуть господарі, тому наша ставка буде - перемога Данії у другому таймі з коефіцієнтом 1.63 по лінії FavBet.

 

15 листопада, недiля

Данія - Ісландія
Копенгаген. «Паркен Стедiум». Початок - 21:45
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.33
  • 5.60
  • 9.80
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.