Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 листопада 2020, 12:19
2149
9

Влада ЗІНЧЕНКО: «Те, що футболісти обмежені — міф»

Українська ведуча поділилася думкою про інтелектуальні здібності гравців

| Оновлено 15 листопада 2020, 12:19
2149
9
Влада ЗІНЧЕНКО: «Те, що футболісти обмежені — міф»
Instagram. Влада Зінченко

Відома українська ведуча Влада Зінченко, дружина футболіста «Манчестер Сіті» і збірної України Олександра Зінченка, не вважає футболістів обмеженими.

«Скажу, що це дійсно міф. Мені не подобається, коли кажуть, що футболісти обмежені.

Я недавно спілкувалася з Тарасом Степаненком, який читає книги, вчить англійську і португальську мови. Це людина, яка має хороші знання, він добре розвинений в різних сферах, з ним є про що поговорити окрім футболу. Це перший, кого я згадала.

В «Манчестер Сіті» був Компані. Це футболіст, який закінчив університет в Манчестері з відзнакою. Він дійсно там навчався, а не просто диплом купив. Він володіє кількома мовами. Він відмінно розбирається в різних сферах. Він може підтримати розмову про архітектуру, історію... Як можна говорити, що футболіст обмежений?

Можливо, через те, що футболісти з дитинства відірвані від батьків. Процес навчання не так контролюється батьками. Але мені здається, що це від людини залежить. Я знаю багатьох футболістів, які потрапляли у футбольну академію, де добре вчилися і залишалися добрими учнями в школі», — вважає Влада.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
А сама себе Влада якою вважає?
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
scorpio16
Сашо Ребров Степаненко и другие это исключение из правил. Возможно футболисты "нового поколения" умнее предыдущего , но в целом умом не блещут. Раньше как было " если школа мешает спорту, то нужно бросать школу "
Alex86 1
Александр АЛИЕВ: «Какой на*** португальский?! Давайте еще китайский учить будем»
der_MaiStier
Ногом'яч взагалі спорт для обмежених людей - що на полі, що на трибунах або перед телевізором. Одні навіть читати-писати далеко не всі вміють, інші бухають і смердять під час перегляду. В інших видах спорту такої деградації людей немає. Хоча ні, є ще Семеренки у біатлоні
axylinam
Это называется исключение из правил,на тысячу умственно отсталых футболистов один нормальный,вот если бы было наоборот, 999 футболистов знали бы по нескольку языков и окончили университеты,тогда да,впрочем любой футболист умнее этой блондиночки