Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 14:43
895
0

Андрій ПОЛУНІН: «Клас є клас. Суперник реалізував шанси, а ми ні»

Відомий у минулому футболіст висловився про матч України з Німеччиною

| Оновлено 15 листопада 2020, 14:43
895
0
Андрій ПОЛУНІН: «Клас є клас. Суперник реалізував шанси, а ми ні»
УЄФА

Екс-гравець збірної України Андрій Полунін прокоментував поразку України в поєдинку проти Німеччини (1:3) в Лізі націй.

«Клас є клас. Хоча якщо взяти весь матч, то синьо-жовті не поступилися в плані перспективних можливостей для взяття воріт. Але що зараз про це говорити, якщо підсумковий рахунок виявився не на нашу користь.

Перший тайм вийшов відмінним у команди Андрія Шевченка. Після не зовсім вдалого початку, українці відсунули гру від своїх воріт, забили гол, гра була рівною, але потім Зінченко припустився помилки в центрі поля, пішла контратака, і стався гол, який десь надломив нашу збірну. У підсумку все вирішив індивідуальний клас німецьких футболістів. Так, можна згадати три стійки... але, суперник реалізував шанси, а ми ні. Думаю, нам все-таки не вистачило Циганкова і Ярмоленка.

У нас десь є тенденція, що якщо людина виступає в елітному клубі, навіть не маючи достатньої ігрової практики, вона все одно виходить в складі, і це стосується не тільки Зінченка, який за півроку зіграв дві гри за «Манчестер Сіті». У даній ситуації саме ігрової практики не вистачило Олександру, допускаючи помилки не тільки в першому пропущеному м'ячі, але і в другому взятті воріт. Також було помітно, що в другому таймі Олександр часто сідав в зону лівого захисника при організації атак нашої команди, а це гальмувало дії колективу.

Україна вже виграла в плані свого розвитку, зігравши з такими збірними, як Іспанія, Німеччина і Швейцарія. І як показала практика, в таких матчах на перше місце виходить реалізація моментів. Тому я хочу побажати збірній України якісної гри і фарту в Швейцарії», - сказав Полунін.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.