Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 листопада 2020, 19:16
727
0

Алавес – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи випадковістю була розгромна перемога «кажанів» над «Реалом»?

| Оновлено 22 листопада 2020, 19:16
727
0
Алавес – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Валенсія

У неділю, 22 листопада, відбудеться матч 10-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Алавес» на стадіоні «Мендісорроса» в Віторія-Гастейсі прийматиме «Валенсію».

«Алавес»

Команда Пабло Мачіна після дев'яти зіграних матчів розташовується на 15-му місці в турнірній таблиці Прімери, маючи в активі лише дев'ять очок. В принципі, більшого від «знищувачів бобів» мало хто очікував, адже в минулому сезоні вони ледь не вилетіли до Сегунди, фінішувавши на 16-й позиції. На старті нового сезону у «Алавеса» дві перемоги, три нічиї і чотири поразки.

Відрізок перед міжнародною паузою підопічні Мачіна провели цілком непогано: в трьох останніх матчах «славні» не програвали, причому в одному з них вдома відібрали очки у каталонської «Барселони» (1:1). Крім того, в цих поєдинках команда не йшла з поля без забитого м'яча. Подивимося, чи вдасться «Алавесу» зберегти настільки непогану форму після матчів збірних.

«Валенсія»

Від «кажанів», звичайно ж, вболівальники чекають, як мінімум, боротьби за єврокубкову зону. У минулому сезоні клубу не вистачило для виходу в Лігу Європи якихось трьох очок, так що втрачати бали в цій кампанії, як показує досвід, категорично не можна, особливо в матчах з «Алавесом».

Новий сезон «Валенсія» розпочала не дуже добре: три перемоги, дві мирові та чотири поразки дозволяють команді займати саме те дев'яте місце, на якому вона фінішувала в минулому сезоні. Перед міжнародною паузою підопічні Хаві Грасії на своєму полі сенсаційно розгромили мадридський «Реал» (4:1), який є чемпіоном Іспанії. Але поки не ясно, чи то це «Валенсія» так додала, чи то команда Зідана пробила дно.

Особисті зустрічі

Історія зустрічей команд нараховує 28 поєдинків, в яких 16 разів сильнішою виявлялася «Валенсія», ще по шість разів були зафіксовані нічийний результат і перемога «Алавеса».

Орієнтовні склади:

«Алавес»: Пачеко – Дуарте, Лагуардіа, Агіррегабіріа, Елі, Батталья, Піна, Мендес, Ріоха, Лукас Перес, Хоселу.

«Валенсія»: Доменеч – Васс, Хосе Гайя, Габріел Пауліста, Гільямон, Солер, Рачіч, Лі Кан Ін, Муса, Черишев, Гомес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості отримають перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2,72 по лінії Parimatch.

22 листопада, неділя

«Алавес» – «Валенсія»
Віторія-Гастейс. Стадіон «Мендісорроса». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.