Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
11702
4

Едді ХІРН: «Менеджер Ломаченка хотів, щоб він знявся з бою з Лопесом»

Українець боксував з травмою плеча

Едді ХІРН: «Менеджер Ломаченка хотів, щоб він знявся з бою з Лопесом»
Top Rank. Василь Ломаченко і Теофімо Лопес

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн розповів, що менеджер колишнього чемпіона світу в легкій вазі Василя Ломаченка Егіс Клімас шкодує про те, що його підопічний не відмовився від бою з Теофімо Лопесом після того, як під час тренувального табору отримав травму плеча.

«Я спілкувався з Егісом Клімасом, і він сказав, що хотів, щоб вони знялися з бою через травму плеча. Але вони переживали, що можуть більше не отримати такої можливості. Втім, це не має значення. Що зробив Лопес? Він вийшов в ринг з вірою в себе і зробив те, що обіцяв. Теофімо виставив би себе дуже дурним, якби програв кожен раунд, але в той вечір він був дуже хороший. Лопес заслужив багато поваги», - сказав Хірн.

Нагадаємо, в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 4
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 2
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Что-то я не заметил травмы у Ломаченко во время боя... Сейчас можно что угодно говорить и писать, это НЕДОКАЗУЕМО... А если и была какая-то микротравма, то на результат боя она не повлияла. Вспомните 1956 год, Мельбурн, финал олипийского турнира по футболу, наш защитник Тищенко играл матч с переломом ключицы (замены тогда были запрещены). и не вопил от боли на поле, и интервью не раздавал всем газетам, как ему было больно... Народ, правда, тогда другой был, играл не за деньги, а за честь своей Родины... Сейчас такое очень редко встретишь...
bullyUA
Как это напоминает "травму мизинчика" у Хея после боя с Кличко. Учитесь у Пельменя. Бежал по лесу, зацепился за ветку, очнулся, насморк.
Щетинин Максим
Пройдет время и мы узнаем, пока рисунок первой половины боя говорит о том, что травма у Василия была. Если это так, то конечно Лома допустил главную ошибку всей своей спортивной карьеры, настояв на том, чтобы провести этот бой. Но и нельзя не отметить, какой же силой воли, и ..цами надо обладать, чтобы решиться на такую авантюра в своем главном бою всей жизни.