Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 17 листопада 2020, 21:24
2816
8

Андрій ШАХОВ: «Навіщо взагалі зараз проводять ці товариські матчі?»

Журналіст не впевнений, що спаринги комусь потрібні

| Оновлено 17 листопада 2020, 21:24
2816
8
Андрій ШАХОВ: «Навіщо взагалі зараз проводять ці товариські матчі?»
upl.ua

Журналіст Андрій Шахов сумнівається в тому, що зараз збірним взагалі варто було проводити контрольні матчі, враховуючи навантаження та коронавірус.

Вчора збірна України у спарингу поступилася Польщі 0:2.

«Зазвичай ми говоримо про те, що такі матчі потрібні тренерам, щоб подивитися найближчий резерв. Але я не впевнений, що від товарняків зараз було більше користі, ніж шкоди. Взяти збірну України. Виходить, що у неї три виїзних матчі менше ніж за тиждень в різних країнах Європи. І те, що ці країни розташовані неподалік одна від одної, не рятує. Навіть без коронавірусу це багато, це чотири перельоти, а в нинішніх умовах товарняки - це примха! Нарешті, хіба не ставили однією з цілей Ліги націй позбавлення від товариських поєдинків? Вони взагалі зараз актуальні тільки перед фінальною частиною ЧЄ і ЧС».

«Так що, чесно скажу, мене результат матчу в Польщі не сильно хвилював і абсолютно не засмутив. Не вийшло в стартовому складі жодного динамівця - чудово, хоч невеличкий перепочинок хлопці отримали, адже через ковідну епідемію вони грали двічі на тиждень протягом мало не цілого місяця! Не реалізував пенальті Ярмоленко? Шкода, звичайно, забий наші в дебюті, гра могла скластися інакше, але знову ж - не страшно».

«Лунін привіз, допустивши безглузду помилку. Ну так, чого і чому дивуватися, якщо для нього це перший матч у сезоні, адже в «Реалі» він ще жодної миті не відіграв! З одного боку, зрозуміло, чому Зідан поки йому не довіряє, з іншого, а чого очікувати від молодого воротаря без ігрової практики? Так що і тут все логічно.

Нелогічно тільки одне: навіщо взагалі ці товариські матчі зараз проводилися?».

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 26
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
И правда - а зачем вообще в футбол играть ? Рожь сеять надо !
Саша Яковенко
Помню советские товарняки середины 80-ых.
Один - два момента за весь матч, и ... походы в развалочку.
Сборным за товарищеские матчи тоже идут очки в рейтинг ФИФА.
Некоторые сборные за счёт таких матчей опережают конкурентов и сеются при лучших условиях.
Ни один тренер сборной не откажется от дополнительного шанса опередить конкурентов.
Игроки которые хотят чего-то добиться в жизни, доказывают своё место в составе.
Рубка стоит в таких матчах нешуточная.
А вы: зачем такие матчи?
fifadinamo
Это называется уже уху ел Шахов.
Да у нас классная футбольная осень, спасибо сборной Украины, Динамо и Шахтеру, не припомню столько топ матчей в одном году. Но, это как раз тот случай когда хочется повторять и повторять. Эпидемия подгадила нам футбол, но все же год отличный. А кому не нравится могут посмотреть "Міняю вагітну в 16 на екстрасенса - вар'ята або холостяка в суперінтуітивно містичній передачі хто зверху на каналі БДСМ"
Михаил Степанов
как по мне только один фактор короновируса и, как следствие, риск дополнительных инфицированных против товарняков, а в остальном ...Шахов, иди кури бамбук
mmuk
Шахова сказав все правильно. Особливо про те, що ліга націй мала бути замість товарняків. І що?
Владимир Копяк
Только человек не разбирающейся в мафиозной структуре мирового футбола может такое ляпнуть - кому нужны эти товарняки? Причин проводить такие матчи - вагон и маленькая тележка. Но это и большие деньги - для команд и прежде всего, для ФИФА и УЕФА. А все остальное - второстепенное, Неужели все думают что эти две суперкоррумпированным организациям нужно развитие футбола как такового? Деньги, деньги и еще раз деньги... Это прибыльный бизнес, для некоторых....
shoko
Мне не понятно другое - вроде человек позиционирует себя спецом в футболе.вроде дорос до зам.главреда "Футбол" (второе название - супермегаклуб Динамо Киев,остальные гав..о), а такое понятие как спонсорские контракты УЕФА,контракты продажи прав телетрансляций и прочее и прочее ему видимо не о чём не говорят.. он не знает видимо когда изначально должен был состояться этот матч и какие обязательства взяли на себя федерации перед Уефа и Уефа перед спонсорами и трансляторами.Одно из двух - либо зам.главреда Футбол полный профан в околофутбольном маркетинге и способен только задавать глупые вопросы..ну или ещё хуже..хозяин сказал "гавкай" и верный пёс подал голос...Других вариантов я не вижу честно говоря ..