Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 листопада 2020, 01:00
3622
0

Аргентина - Парагвай. Прогноз на кваліфікаційний матч до чемпіонату світу

Чи перерветься безпрограшна серія однієї зі збірних

| Оновлено 14 листопада 2020, 01:00
3622
0
Аргентина - Парагвай. Прогноз на кваліфікаційний матч до чемпіонату світу
Аргентина

Надзвичайно цікаве протистояння очікує на всіх любителів южноамеріканского футболу. В рамках відбору на Чемпіонат світу 2022 року в третьому турі кваліфікаційного раунду збірна Аргентини на домашньому стадіоні «Бомбонера» в Буенос-Айресі прийме збірну Парагваю.

Аргентина

Під керівництвом Ліонеля Скалоні в нинішньому турнірі «біло-блакитні» демонструють гідні результати, команда набрала максимальну кількість очок і розташовується на другому місці в таблиці. Але не все так гладко, як може здатися на перший погляд, деякі видання після двох турів почали повідомляти про те, що судді відверто допомагали Аргентині під час матчів, особливо журналістів зацікавив пенальті в матчі з Еквадором, завдяки якому підопічні Скалоні виграли з рахунком 1:0.


У минулому турі «біло-блакитні» протистояли збірній Болівії на виїзді. Гостям завжди складно грати на високогір'ї, а тому матч вийшов рівним. Перший гол забили господарі, а його автором став відомий українським вболівальникам за виступами за «Шахтар» Марсело Морено. Перевага болівійської збірної була недовга, через двадцять хвилин Лаутаро Мартінес відновив паритет на табло. У другому таймі Аргентина забила ще раз і змогла здобути перемогу завдяки точному удару Хоакіна Корреа. Таким чином, безпрограшна серія «біло-блакитних» на даний момент становить дев'ять матчів поспіль.

Парагвай

Едуардо Беріссо підготує своїх підопічних для протистояння з колективом зі своєї рідної країни. Парагвай на даний момент має дуже хорошу статистику, за два тури збірна змогла набрати чотири очки і розташовується в зоні кваліфікації. Також відзначимо той факт, що «гуарані» не програють вже п'ять матчів поспіль. Зустріч зі збірною Аргентини стане першою серйозною перевіркою для «червоно-білих» не тільки на цьому турнірі, але і в загальному, адже під час безпрограшної серії у Парагваю не було суперників світового рівня.

У минулому турі підопічні Едуардо Беріссона виїзді билися зі збірною Венесуели. Перший тайм пройшов під диктовку гостей, проте ніяких дивідендів з цього «гуарані» не змогли отримати. На початку другої половини зустрічі господарі забили гол, проте він був відмінений після того, як відеоасистент сигналізував про гру рукою, лише на вісімдесят п'ятій хвилині колективи відкрили рахунок, автором голу став Гастон Хіменес, який приніс Парагваю мінімальну перемогу завдяки результативному удару.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів команди по разу переграли один одного і тричі зіграли внічию. Також відзначимо, що Парагвай не програє Аргентині вже три зустрічі поспіль.

Орієнтовні склади:

Аргентина: Армані, Монтіель, Куарта, Отаменді, Тальяфіко, Де Паул, Паредес, Паласіос, Дибала, Мессі, Мартінес.

Парагвай: Сільва, Еспінола, Гомес, Алонсо, Галеано, Хіменес, Кубас, Ролон, Алмірон, Лескано, Ромеро.

Прогноз на протистояння

Ми припускаємо, що оптимальним варіантом для ставки буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 2.27 по лінії FavBet.

13 листопада, п'ятниця

Аргентина - Парагвай
Буенос-Айрес. «Бомбонера». Початок  - 02:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.38
  • 4.70
  • 10.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 17:11 0
Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі

Далі за всіх з українок пройшла Ангеліна, яка зупинилася на стадії 1/8 фіналу

ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів
Футбол | 29 березня 2024, 14:09 0
ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів

Квитки, придбані на цей поєдинок, можна буде обміняти на 2 домашні матчі «біло-зелених»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.