Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 листопада 2020, 22:33
1661
1

Олексій ГАЙ: «На помилках Луніна і Ярмоленка не треба акцентувати увагу»

Головне, що у збірної України є малюнок гри, вважає фахівець

| Оновлено 12 листопада 2020, 22:33
1661
1
Олексій ГАЙ: «На помилках Луніна і Ярмоленка не треба акцентувати увагу»
Footboom. Олексій Гай

Екс-півзахисник донецького «Шахтаря» і збірної України Олексій Гай прокоментував результат товариського матчу Польща — Україна (0:2).

«По самій організації гри, думаю, у фахівців не повинно виникнути питань до гри підопічних Андрія Шевченка. На мій погляд, Україна перевершувала Польщу за багатьма компонентами, і за створеними гольовими моментами у тому числі. Не досягли позитивного результату, але це справа випадку. Була перевага, але курйозні пропущені м'ячі в результаті завадили зіграти краще за результатом.

Думаю, не дивлячись на помилки, яких припустився Лунін, або Ярмоленко, який не реалізував пенальті, сильно акцентувати увагу не варто. Не думаю, що вони в цілому вплинуть на настрій команди і її роботу в подальшому при підготовці до ігор з Німеччиною і Швейцарією. Найголовніше, що є малюнок, якість гри, від яких можна відштовхуватися.

Не варто матч зі Швейцарією виділяти як головний для українців в Лізі націй. Найважливіший — найближчий. Україна вже довела і показала, що вміє досягати результату і в іграх із топ-збірними. Тому не варто приречено дивитися на Німеччину.

Кадрові труднощі? Звичайно, коронавірус вніс свої корективи. Але, з іншого боку, молоді футболісти отримали хороший шанс проявити себе. Думаю, проблеми, з якими стикається тренерський штаб, він їх цілком успішно вирішує в цьому питанні», — сказав Гай.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Никак не могу вспомнить, откуда я слышал эту фамилию, Гай... Если не ошибаюсь, игрока с такой фамилией поймали на употреблении допинга, или я ошибаюсь? А если я не ошибаюсь, то тогда очень странно выглядит приглашение его в качестве "специалиста" футбола, и его умозаключения по игре нашей сборной....