Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 листопада 2020, 15:21
8698
3

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Дивак вибіг за пивом, а касу залишив відкритою»

Експерт – про помилку Андрія Луніна, яка призвела до першого голу

| Оновлено 12 листопада 2020, 15:21
8698
3
В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Дивак вибіг за пивом, а касу залишив відкритою»
Instagram. Андрій Лунін

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував поразку збірної України від команди Польщі (0:2) в товариському матчі.

«Почну з того що, українці були краще. Виглядали солідніше в побудові позиційних атак, створили достатньо небезпечних моментів, були якось більш технічними, ніж поляки. Результат, як говориться, не відповідає змісту гри. Чи була потрібна сьогодні перемога будь-якою ціною? На це відповів Шевченко, замінивши Зінченка на початку другого тайму.

Помилка Луніна викликала особисто у мене посмішку в хорошому сенсі цього слова. Дивак вибіг за пивом, а касу залишив відкритою... Ну що, буває. Добре що це сталося сьогодні.

Кадра завжди була організованою командою, плюс, сьогодні у них залетіло все. Гра рівних суперників. Те, що у поляків багато гравців грає в топ лігах, на мій погляд, легко пояснити. Європейський паспорт, дешева початкова ціна, ось і весь фокус...

Життя продовжується. Часи, коли збірна СРСР вважалася чемпіоном світу з товариських матчів, слава Богу, за нами... Чекаю результату в офіційній грі», - написав Заховайло.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Заховайло, заховайся десь у касу і дудли там пиво. Знайшли експерта
Орлов Михаил
Навід СаШо так не косячив. Він міг вибігти до кутового, але ж не у боротьбу бігти до центу? Може він агент Квасневського? Треба його на дибі допитати!