Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2021, 18:54
2194
0

Північна Ірландія - Словаччина. Прогноз на кваліфікаційний матч Євро-2020

Кому вдасться повторити успіх минулої кваліфікації?

| Оновлено 16 червня 2021, 18:54
2194
0
Північна Ірландія - Словаччина. Прогноз на кваліфікаційний матч Євро-2020
Словаччина

В рамках заключного відбіркового матчу до Чемпіонату Європи збірна Північної Ірландії на домашньому стадіоні «Віндзор Парк» в Белфасті прийме збірну Словаччини. Обидві команди мають хороші шанси на потрапляння в найпрестижніший Європейський турнір з футболу, оскільки є приблизно рівними по силам в даній ситуації.

Північна Ірландія

Зовсім недавно Північна Ірландія змогла шокувати футбольну Європу і вийти з відбіркової групи на ЄВРО-2016. Тоді колективу Майкла О'Ніла дуже пощастило, адже всі суперники на стадії відбору були більш ніж прохідними. Але найбільша сенсація чекала любителів футболу у фінальній частині турніру, наші вболівальники прекрасно пам'ятають той час, адже саме збірну України північноірландці переграли для проходу в одну восьму фіналу, а жовто-сині тоді не забили жодного гола.

Зараз у «зелено-білої армії» є непогані шанси вдруге в історії пробратися на такий престижний турнір, але вже з іншим тренером. Відзначимо, що в кваліфікаційному раунді Північна Ірландія відстала від прохідного місця на шість очок, а в нинішньому сезоні Ліги націй займає останнє місце в квартеті 1 Ліги В.

Словаччина

Ріднить суперників той факт, що обидва вони в минулому розіграші Чемпіонату Європи дебютували на даному футбольному святі і зараз у них є всі шанси поліпшити цей показник, проте цього разу пройде тільки один. Збірна Словаччини добре підстрахувалась через Лігу націй, нагадаємо, що на стадії півфінальних матчів «соколи» боролися проти Ірландії. Матч проходив на рівних, і все вирішилося в серії післяматчевих одинадцятиметрових, в рамках яких сильнішими виявилися футболісти зі Словаччини.

У нинішньому розіграші Ліги націй у «соколів» рівно такі ж проблеми, як і у Північній Ірландії, Ліга В виявилася занадто сильною для колективу, який просто не може продемонструвати адекватні дії і цілком логічно, що Словаччина посідає останнє місце в групі 2, маючи в активі всього лише одне очко.

Особисті зустрічі команд

Дані збірні грали між собою тричі, два рази перемога діставалася збірній Словаччини і одного разу колективи зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

Північна Ірландія: Пікок-Фаррелл, Макнейра, Каткарт, Дж. Еванс, Даллас, К. Еванс, Девіс, Севілл, Льюїс, Макгінн, Мадженніс.

Словаччина: Родак, Пекарік, Вавро, Вальєнте, Мазан, Куцка, Грошовський, Гамшик, Руснак, Михалик, Дуда.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в даному матчі не варто очікувати великої кількості голів, а тому нашій ставкою буде позиція - тотал менше 2.0 з коефіцієнтом 1.81 по лінії FavBet.

 

12 листопада, четвер

Північна Ірландія - Словаччина
Белфаст. «Віндзор Парк». Початок - 21:45
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 0:0
 
  • 2.57
  • 2.99
  • 3.20
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.