Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 10 грудня 2020, 13:45
20728
0

Ярослав Амосов – Логан Сторлі. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру Bellator 252

| Оновлено 10 грудня 2020, 13:45
20728
0
Ярослав Амосов – Логан Сторлі. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/bellatormma. Ярослав Амосов

У п'ятницю вночі за центральноєвропейським часом в Анкасвіллі (штат Коннектикут, США) на «Mohegan Sun Arena» пройде турнір Bellator 252.

У заголовку карду чемпіон Bellator в напівлегкій вазі Патрісіо Фрейре битиметься з Педро Карвальо в рамках чвертьфіналу Гран-прі промоушену в цій категорії, а в ко-мейн івенті фанати побачать протистояння в напівсередній вазі між представником України Ярославом Амосовим і американцем Логаном Сторлі. І дуже можливо, що цей бій стане найбільш захоплюючим на турнірі, враховуючи непереможений статус Амосова і Сторлі та їхню неймовірну здатність завершувати свої бої достроково.

Передматчеві розклади

У Амосова найдовша активна переможна серія в ММА після того, як Хабіб Нурмагомедов пішов у відставку. Рекорд українця становить 24-0 з 9 перемогами нокаутом і 10 сабмішном. У Bellator на рахунку «Динамо» 5 перемог, він перемагав у американському промоушенї таких бійців, як Ерік Сільва, Джеральд Харріс, Девіл Ріккелс і Ед Рут, повільно, але впевнено створюючи собі репутацію одного з кращих напівсередньоваговиків організації. Свій останній бій Ярослав провів у серпні на Bellator 244, здолавши Марка Леммінгера зупинкою лікарем після першого раунду - технічний нокаут.

Bellator 252: Ярослав Амосов – Логан Сторлі. Анонс турніру і файткард

У Сторлі рекорд 11-0, який включає шість перемог в Bellator. За час своєї поки що ідеальної кампанії в Bellator він пройшовся по Кеміелю Хейлі, Метту Секорі, Хоакину Баклі, Ей Джею Меттьюзу, Іону Паску та І Джею Бруксу. З останнім Сторлі бився в листопаді 2019 року, перемігши ТКО після капітуляції суперника перед другим раундом через травму руки. З тих пір Логан не виходив у клітку, в липні на Bellator 242 він повинен був побитися зі згаданим Леммінгером, але змушений був зійти з дистанції, травмувавши спину.

Прогноз на бій першої українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз:

«Битва непереможених у напівсередній вазі: Ярослав Амосов - Логан Сторлі. Непростий опонент для українця. Логан Сторлі - профільний борець, який почав займатися боротьбою зі шкільної лави. У профі ММА провів успішно 11 боїв, з яких 8 виграв нокаутом. У Ярослава за плечима великий бійцівський досвід, що робить його головним претендентом на перемогу в цьому бою, крім того, у нього одна з кращих технік боротьби в напівсередній вазі Bellator. Українець уже зустрічався в боях з американськими борцями і з легкістю проходив їх. Бійцівська техніка ММА Ярослава зростає від бою до бою.

Мій прогноз: українець буде домінувати в партері на протязі всього бою і закінчить бій достроково».

Сильні сторони

Амосова часто називають «українським Хабібом» за схожу манеру стримувати суперників на землі. Амосов, маючи відмінне самбістське минуле, створює безжалісний пресинг на своїх опонентів у партері, і при цьому він славиться бездоганним таймінгом під час проведення своїх тейкдаунів.

Амосов демонструє свою здатність фінішувати супротивників як у стійці, так і в партері. Він любить наносити швидкі і точні джеби і кроси, перш ніж спробувати пройти в ноги. Також він може закидувати суперників комбінацією з чотирьох-п'яти ударів, що дозволяє йому скоротити дистанцію і убезпечити тейкдаун. Іноді українець викидає силові лоу- або міддлкіки. На землі Ярослав продовжує завдавати суперникам шкоди ударами з верхньої позиції, будучи при цьому небезпечним своїми сабмішнами.

Сторлі до приходу в ММА був відмінним борцем загальноамериканського рівня. Він може похвалитися 8 фінішами, причому всі вони здобуті КО/ТКО. Тільки три його бої пройшли всю дистанцію і більшою мірою через те, що його противники просто виживали. Сторлі є потужним напівсередньоваговиком, який володіє одним з найнебезпечніших ударів ліктем в усьому дивізіоні і невпинно переслідує спроби тейкдауну, поки не повалить на канвас свого суперника і не поб'є його, доки той не зламається. За рахунок величезної переваги в боротьбі перевід суперника в партер для Сторлі - це питання часу.

Прогноз на бій

Багато в чому результат бою буде залежати від того, чи зможе Сторлі повалити Амосова на землю і утримувати його там. За американцем безперечна перевага в силі і ударній потужності, в той час, як Амосов є більш різноманітним і креативним ударником.

Сторлі необхідно прагнути скорочувати дистанцію, програючи 5 см у зрості і 9 см у розмаху рук, щоб вийти на позицію для тейкдауну. Амосову слід триматися подалі від нього за рахунок довгих ударів. Вважаємо, що українець все ж буде повалений раз-два за бій, але завдяки своєму видатному досвіду в самбо він зуміє вистояти в партері і за рахунок своїх переваг у стійці в результаті його рука буде піднята рефері по закінченню трьох раундів. Хоча очікуємо, що це буде дуже конкурентний бій.

Перемога Амосова за очками

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.