Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
9955
2

Промоутер Джошуа розповів, як перемогти Усика

Едді Хірн вважає, що українцеві не потрібно показувати ні грама поваги

Промоутер Джошуа розповів, як перемогти Усика
Matchroom Boxing. Олександр Усик і Едді Хірн

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн розповів, яким чином супертяжам потрібно протистояти Олександру Усику.
 
«Не можна дозволяти бійцям на кшталт Ломаченка і Усика диктувати темп і змушувати тебе постійно думати. Вони тебе виснажують. Тоні Беллью говорив про це. Він сказав, що після шести раундів вибився з сил, оскільки весь час дивився на ноги Усика, а Олександр використовував праву руку, щоб збити його з ритму. Але Дерек Чісора не показав до цього жодної поваги.
 
У надважкій вазі, якщо взяти, наприклад, Ентоні Джошуа, не можна виходити і боксувати з Усиком. Ти не повинен показувати йому ні грама поваги. Тобі треба вимотати його, змусити задкувати і спробувати побити.
 
Єдиний недолік Усика - відсутність надважкої артилерії, яка є у Вайлдера або Джошуа. Але у нього є його набір навичок, відмінне переміщення і приголомшливі ноги. Він небезпечний. Я вважаю, що Усик дасть непростий бій будь-якому супертяжу в світі. Так що я зацікавлений побачити, як все складеться в 2021 році», - сказав Едді Хірн в інтерв'ю журналісту Гарету Девісу.
 
Читайте також: ХІРН: «З великим хлопцем Усіку буде важко, але в крузервейті він непереможний»

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Скрепоносец заблудился. Ему нечего делать в супертяжах. Даже низенький, короткорукий, медленный, с посредственной техникой, проигравший каждый третий бой, пристарелый Чисора возил Усика по рингу как половую тряпку.
DKTheBest2
Навіть Чисора затискав Ватусіка біля канатів. Любий ударник Ватусіка там і покладе.
В суперваговій категорії без удару нема що робити. Уявіть собі Самюєля Пітера, який 12 раундів як би його не били пер як танк. А клінчі, до яких Ватусік просто не звик?