Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 11 листопада 2020, 20:35
733
0

Німеччина - Чехія. Прогноз і анонс на товариський матч

Контрольний матч Німеччини перед зустріччю зі збірною України

| Оновлено 11 листопада 2020, 20:35
733
0
Німеччина - Чехія. Прогноз і анонс на товариський матч
Німеччина

У середу на стадіоні «Ред Булл Арена» збірна Німеччини в рамках товариського матчу прийме збірну Чехії. Команди готуються до найважливіших протистоянь в рамках Ліги націй.

Німеччина

Йоахим Лев готується до завершальних двох турiв в рамках Ліги націй, для німців дуже важливо продемонструвати стабільність і набрати максимальну кількість очок, чекаючи провалу Іспанії в паралельних зустрічах. Швидше за все, що в нинішньому протистоянні німецький фахівець буде використовувати резервний склад, аж до запасного воротаря, такий хід Льов демонстрував і раніше, перед першою зустріччю зі збірною України Німеччина проводила контрольний матч з турецьким колективом і використала не основних гравців.

Відзначимо, що те суперництво з Туреччиною команда проводила на німецькому стадіоні «Рейн Енергі». Першими відзначилися господарі, Дракслер зміг забити гол під завісу першого тайму, а вже в другому колективи почали справжню перестрілку. Туфан зміг зрівняти рахунок, але через вісім хвилин Нойхаус знову вивів Німеччину вперед, гості знову досить швидко відреагували і вирівняли результат. На вісімдесят першій хвилині Вальдшмідт відзначився у воротах суперників і, здавалося, що тепер господарі не упустять свого, але на четвертій компенсованій хвилині Караман встановив фінальний паритет на табло - 3:3.

Чехія

«Народна команда» в нинішньому сезоні має можливість посісти перше місце в своєму квартеті в рамках Ліги B Ліги націй. Але для цього необхідно, щоб всі зірки зійшлися і ймовірність такого результату досить невелика. А все через те, що підопічні Ярослава Шилгавого програли в минулому турі бій проти своїх головних конкурентів - збірної Шотландії. «Тартанова армія» в домашньому матчі переграла збірну Чехії з рахунком 1:0 завдяки голу Фрейзера на шостій хвилині зустрічі.

З огляду на те, що чехам необхідно здобувати максимальну кількість очок в прийдешніх протистояннях в рамках Ліги націй, то логічно припустити, що в контрольному матчі проти Німеччини на полі з'явиться не основний склад, щоб тренер міг оцінити ступінь підготовки футболістів.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між цими суперниками більш успішними виявлялися німці, збірна Німеччини змогла здолати Чехію тричі, а «народна команда» відповіла двома перемогами.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі зможуть переграти гостей з непоганою різницею в рахунку, а тому наша ставка буде - фора -1.0 на Німеччину з коефіцієнтом 1.79 по лінії FavBet.

 

11 листопада, середа

Німеччина - Чехія
Лейпциг. «Ред Булл Арена». Початок - 21:45
Пряма трансляцiя на Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.52
  • 4.70
  • 6.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.