Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 11 листопада 2020, 06:25
8677
6

Двічі за добу. Збірна України з футзалу знову обіграла Угорщину

Підопічні Косенка допускали грубі помилки, але все одно здобули перемогу

| Оновлено 11 листопада 2020, 06:25
8677
6
Двічі за добу. Збірна України з футзалу знову обіграла Угорщину
futsal.com.ua

Процес підготовки збірної України з футзалу до старту кваліфікації до фінальної частини чемпіонату Європи-2022 не зменшує оберти. Уже на початку грудня команді Олександра Косенка належить почати свій шлях до міжнародного форуму, а під час листопадової паузи на матчі національних збірних наш тренерський штаб вирішив провести спарені контрольні поєдинки проти Угорщини на її майданчику. Таким чином, перемогу нашої команди в першому епізоді протистояння (2:1), яке відбулося увечері напередодні звітної гри, і поєдинок у відповідь розділяло трохи більше 12 годин.

Не було часу на належне відновлення у команди Косенка, тому збірна України відразу кинулася в пресинг на чужу половину від стартового свистка. І це дало блискавичний результат! Шотурма на лівому фланзі атаки дотиснув суперника, забезпечивши для Білоцерківця вдалий відскок – перший пішов! Однак втома давалася взнаки, що втілювалося на майданчику у вигляді значної кількості помилок під час простих передач. Невдача супроводжувала Микитюка вже на другій хвилині, коли він спробував віддати поперечний пас у нашому штрафному – Дрот успішно зіграв на перехопленні.

Повторно загнати угорців на їхню половину моментально не вдалося, але при цьому команда Косенка ще й пропустила другий м'яч. Дрот ідеальним ударом у дальній нижній кут загнав м'яча ударом з лівого флангу, піймавши на ногу накидання з ауту в протилежній половині паркету.

У перерві тренерський штаб збірної України грунтовно поговорив з гравцями, і вже через три хвилини після повернення команд у гру наша збірна вела в рахунку. Білоцерківець розім'яв ударом з центру штрафного майданчика ліву штангу, відскок від якої до Зварича переправив прострілом Шотурма, а вже в наступному епізоді Микола підставив стегно під простріл Зварича з лівого флангу на дальню штангу.

Угорці важко відходили від такого випаду з нашого боку, але пізнали успіх у порожніх воріт збірної України в результаті чергової помилки: Рабл відділив від м'яча Білоцерківця, а Давид не схибив з близької дистанції. За рахунку 3:3 на табло гра була досить нервовою, але її змогла заспокоїти чергова вдала дія Білоцерківця в чужому штрафному: Микола скинув м'яча під удару в праву дев'ятку для Зварича. Кінцівка була нервовою, але більше помилок команда Косенка не допускала.

Товариський матч. 

Угорщина – Україна - 3:4

 Дрот, 2, 14, Давід, 28 – Білоцерківець, 1, 23, Зварич, 22, 34

Угорщина: Давид Мезеї – Ричард Давід, Адам Вош, Янош Рабл, Золтан Дрот – Марсель Алажтич, Норберт Хорват, Шабольц Хорват, Аттіла Тот, Імре Нагі, Тамаш Жентес-Біро, Петер Сабо, Мілан Хаймаши, Герго Сіска.

Україна: Юрій Савенко – Ігор Корсун, Петр Шотурма, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич – Кирило Ципун, Олег Єрьомін, Сергей Малишко, Микола Грицина, Микола Микитюк, Тарас Королишин, Мар'ян Пелех, Олександр Педяш, Сергій Журба, Тарас Кузь.

Дебрецен (Угорщина).

УГОРЩИНА-УКРАЇНА.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ілля Береза
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TimurKhAI
Великий и ужасный З.Дрот в очередной раз повержен!
Sadixson
нихрена себе, заурядная команда третьего ЕВРОПЕЙСКОГО эшелона! ) А кто второй эшелон, стесняюсь спросить? и когда наша сборная стала первым эшелоном, разматывающим таких соперников на полноги? по-моему венгры давным-давно крепкий середняк. Как и Словения, Хорватия, мы, и подобные команды
Sadixson
да я как бы и не поднимал вопрос об истории - речь о последних годах так 2-3, в котором играет текущее поколение игроков сборной. мы далеко не элита Европейского футзала, именно второй эшелон. Да, венгры ниже, но они в той же группе - и сколько мы последние годы с ними играем - всегда такие же близкие результаты
Владимир Копяк
Игру можно охарактеризовать как "день открытых дверей". Только еще больше ошибок и несуразных действий от игроков обеих команд. В этой непонятной каше-малаше наши оказались чуть удачливей. Снова прослеживалось непонимание партнеров, пасы в никуда, типа "давай побегаем", отсутствие какай-либо мысли при завершении редких попыток кое-что придумать возле штрафной венгров. Не прослеживалась какая-либо логика в действиях игроков, все по-принципу - как Бог на душу положит. Тренерскому составу не слудует обольщаться двумя вымученными победами над заурядной командой третьего европейского эшелона... Если кто-то хочет хорошего выступления в финале ЕВРО( шанс попасть туда есть, соперники по отбору типа Венгрии), то уже сейчас надо думать как и с кем начинать работать в поте лица уже завтра, потому что через неделю может быть поздно.... С теперешней командой в финале нам ничего не светит, увы...