Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 листопада 2022, 05:30
949
0

Тренер збірної України: «Шість гравців не працюють з нами»

Срджан Радулович розповів про стан команди напередодні ігор відбору на Євробаскет

| Оновлено 30 листопада 2022, 05:30
949
0
Тренер збірної України: «Шість гравців не працюють з нами»
ФБУ

Головний тренер збірної України Срджан Радулович поділився очікуваннями від матчів відбору на чемпіонат Європи-2021.

«Задоволений роботою, адже дівчата стараються і викладаються на максимум на кожному тренуванні. Проте, велика проблема з пандемією, на жаль, торкнулася і нас. Ольга Мазніченко, Міріам Уро-Ніле, Дар’я Завідна, Вікторія Шматова, Тетяна Гаврильчик, невідомо, що з Христиною Філевич – це вже 6 гравчинь, які не тренуються з нами, але які дуже багато значать для збірної. Проте, така ситуація, ми рухаємося вперед і будемо старатися показати максимум в кожному матчі.

Самий великий мінус нового формату – це втрачена перевага домашнього майданчика. Я впевнений, нам було би набагато легше, аби ми грали в Запоріжжі, Харкові чи Києві. Проте, окрім цього, я не бачу мінусів такого формату. Ми – професіонали, і будемо нормально ставитися до будь-якої системи матчів.

Зараз, ситуація змінюється кожного дня і ми не можемо сказати, що буде завтра. Бельгія – це одна з найсильніших команд Європи, яка останні 10 років в трійці перших. З ними дуже важко грати. Теж саме і з Фінляндією, яка досить добре і агресивно грає. Нам не можна розслаблятися, ми повинні грати на максимум. Ми провели зміну поколінь і в нас відсутній досвід європейського баскетболу. Тому, потрібно віддаватися повністю. Якщо ви думаєте, що з Фінляндією буде легко, то ви помиляєтеся, буде дуже важко. З Бельгією будемо чіплятися і якщо буде шанс, ми його не впустимо і спробуємо виграти», - сказав Радулович.

Нагадаємо, що збірна України відіграє матчі відбору на Євробаскет у Португалії. Гра з Фінляндією відбудеться 12 листопада о 17:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.