Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 16:33
3545
8

Даріо СРНА: «Виграв не COVID, а Шахтар»

Хорват розповів про центральний матч

| Оновлено 09 листопада 2020, 16:33
3545
8
Даріо СРНА: «Виграв не COVID, а Шахтар»
ФК Шахтар

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна після матчу розповів Shakhtar News про перемогу над «Динамо» (3 0).

– Даріо, вітаємо з перемогою! Наскільки важливо було виграти в такого принципового суперника, як київське «Динамо»?
– Дякую за привітання. Дуже важлива перемога для нас. Ми знали, у якій ситуації перебуваємо: перед грою в «Динамо» було +4 очки. І, не дай Боже, негативний результат для нас… Це означало б, що ми зробили черговий великий крок назад. Проте перемогою ми зробили великий крок уперед. Усе попереду. Вітаю команду з 3 очками! Зараз слід відпочити, збірникам – зіграти й повернутися без травм, і готуватимемось до «Олександрії».

– Як оціните загалом гру «Шахтаря»?
– Гра була гарною. Від перших хвилин було видно, що й «Динамо» грає обережно, й ми. Забили чудовий гол. Потім – вилучення, яке пішло нам на користь, і воно чистісіньке. Ще раз вітаю «Шахтар» з гарною грою і гарним результатом. Рухаємось далі.

– Раніше «Шахтар» зіткнувся з такою ситуацією, коли багато футболістів захворіло на коронавірус. Зараз така сама проблема в «Динамо». Чи виглядав суперник через це слабшим і наскільки?
– На жаль, ми сьогодні живемо в такому світі, коли щодня хтось може заразитися. Ми були в такій самій ситуації перед «Реалом», як «Динамо» зараз. Однак ми не розглядали варіант із перенесенням матчу й не пропонували цього робити своїм суперникам. Тому що є регламент, якого слід дотримуватись. У «Динамо» було достатньо гарних футболістів, які вийшли на поле. Сподіваюсь, що всі швидко одужають і повернуться на футбольне поле!

– Остання зустріч з «Динамо» була в межах Суперкубка України, коли кияни перемогли. Наскільки зараз відрізнялася гра і взагалі тактична складова?
– Я вже говорив, що Суперкубок – не наш трофей. Для нас найважливіше – виграти чемпіонат України. Як для нас, так і для «Динамо», адже безпосередньо потрапляєш до Ліги чемпіонів. Це те змагання, де ми прагнемо виявити себе на гарному рівні. Повторюся, зробили великий крок уперед, але все ще відкрито: у «Динамо» балом більше, ніж у нас. Ми маємо більше не втрачати очок.

– Ви виступали на чолі з Мірчею Луческу в «Шахтарі». Які емоції, коли виграєш в екснаставника?
– Емоції гарні. А коли програєш, і не лише Луческу, а будь-якому суперникові, то емоції не дуже. Проте я вже не коментуватиму Луческу. У нас наш новий тренер – у нього гарний шлях і гарна команда. Сподіваємось, у майбутньому демонструватимемо такий футбол, як зараз.

– Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу заявив, що виграв COVID.
– Виграв не COVID, а «Шахтар».

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alekos59
После немцев срна ты был не такой говорливый, скоро опять к немцам на паррашу....
Andre066
Пусть сначала люди шахитаря потянут сборную и в германии поиграют не ниже 2-0 как динамовцы,потом швецарце в обаграют а то вижу ликуют когда в большинстве и аутсайдеры и фарм обыгруют так не удивлён что их 5 команда Германии уже погром делает
Италия - страна контрастов Италия
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
heImsman
Лидер чемпионата оступился, такое бывает.