Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 10:58
3907
15

Віктор ВАЦКО: «Шахтар у матчі з Динамо нагадав пітона»

Спеціаліст висловився про перемогу донецького клубу над киянами

| Оновлено 09 листопада 2020, 10:58
3907
15
Віктор ВАЦКО: «Шахтар у матчі з Динамо нагадав пітона»
ФК Шахтар

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував перемогу «Шахтаря» над «Динамо» (3:0) у поєдинку 9-го туру УПЛ.

«Класичне - втомлених. Повільно. Неяскраво, без вогника.

«Динамо» - дуже виснажене. На добу менше, ніж у «Шахтаря», на відновлення після матчу ЛЧ. А може й більше, ніж на добу, враховуючи, що Київ грав у Барселоні, звідки додому ще години 4 льоту.

Травми і коронавірусні втрати позбавили Луческу можливості для кадрового маневру. Без ротації зараз не обходиться жоден із клубів, які грають офіційні матчі через 2 дні на 3-й. А проти «Шахтаря» вимушено вийшли фактично ті ж, хто в середу віддав усі сили на Камп Ноу. І з лави запасних посилити гру було особливо-то ніким. 

Далі - більше. Вилучення Сидорчука примусило «Динамо» грати тайм у меншості. І за рахунку 0:1 було видно, що ні сил, ні емоцій, ні, найголовніше, віри у те, що ситуацію можна виправити, немає. Каштру спокійно витримав «принизливі 0:6» (с) у Лізі чемпіонів. Повернув у склад на «Динамо» групу досвідчених гравців. І під час гри зробив ще й плюс-мінус рівноцінні заміни.

«Шахтар» був банально свіжішим. Каштру був банально на кілька порядків краще озброєним, ніж Луческу. Насамперед - кадрово, а відтак і функціонально. І чудово це використав. «Шахтар» навіть у більшості не показав динамічний атакувальний видовищний футбол з масою гольових моментів. Він нагадав пітона, що захопив бідолашну жертву у кільця свого м’язистого тіла, і, потихеньку стискаючи смертельні «обійми», випускав із неї дух. «Шахтар» був дуже летальним в реалізації. Перший гол - скористались помилкою суперника. Другий гол, який, власне, закрив гру, - рикошет. 

І в підсумку, найважливіше для «Шахтаря» те, що гірники змогли зменшити відставання від «Динамо» у чемпіонаті до мінімуму. А от «Динамо» просто не пощастило - кадрова катастрофа якраз у період надважливих матчів футбольної осені. Не пощастило і вболівальникам. Хотілося побачити топовий пристрастний футбол у виконанні двох команд, що грають в оптимальних складах перед заповненими трибунами. Але маємо те, що маємо у цей скажений 2020-й», - написав Вацко в Facebook.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Йожеф САБО: «Дайте мені зброю – я буду воювати»
Футбол | 17 травня 2024, 10:23 8
Йожеф САБО: «Дайте мені зброю – я буду воювати»

Колишній головний тренер збірної України поділився думками щодо війни

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)
Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Шахтер в матче с Динамо напоминал питон,
А Вацко после возврата на Футболы напоминает гандо#!
garik_trinity
Ждем, как Боруссия этого питона душить будет
Oxrannik.ua
Ахахах как здесь горят пердаки у сов я не могу 😂😂😂😂😂😂
zabo44
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
Какого там питона - что в первом тайме, что в большинстве толком и момента создать не могли: первый гол - привоз вратаря, второй и третий - дальние удары, причём один из них с рикошетом.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
solart1964
Есть большое подозрение, что если бы все были в строю, то состав динамо изменился бы ровно на два игрока. Миколенко и Шапоренко. М еще есть большое подозрение, что искрометной игры не было бы в любом случае. Каштру сделал выводы, что переть вперед с Динамо небезопасно и сейчас выбрал самую правильную тактику на данный матч и данного соперника. Выжидали ошибок и дождались. Собственно, что раньше динамо делало в суперкубке и кубке.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZloyDeda
Вацко! Ти мразота рідкісна і зрозуміло на яких умовах повернувся В тебе ні честі ні гідності немає - ти просто журналістська повія!
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Germes
Вацко, а кого нагадував шлюхер в грі з Борусією М? Анального глиста?