Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 09 листопада 2020, 15:37
1298
1

Аллен виграв турнір Champion of Champions

У фіналі Марк переміг Ніла Робертсона

| Оновлено 09 листопада 2020, 15:37
1298
1
Аллен виграв турнір Champion of Champions
wst.tv. Марк Аллен

В англійському Мілтон-Кінсі завершився турнір Champion of Champions. Турнір з цією назвою став ювілейним, 10-м в історії, хоча вперше був проведений ще в 1978-му. Чинним переможцем був Ніл Робертсон, який рік тому у впертій боротьбі обіграв Джадда Трампа (10:9).

Австралієць і на цей раз пробився до фіналу, по шляху пройшовши Джиммі Вайта (4:0), Діна Цзюньхуея (6:4) і Марка Селбі (6:5). У цих трьох матчах Ніл оформив 7 сенчурі і небезпідставно сподівався повторити торішній тріумф.

Але аж надто хороший був його суперник по фіналу. Марк Аллен додавав від поєдинку до поєдинку. В 1/8 фіналу він обіграв Скотта Доналдсона (4:3), в чвертьфіналі - чинного чемпіона світу Ронні О'Саллівана (6:3), в півфіналі - першого номера світового рейтингу Джадда Трампа (6:1).

У фіналі суперники почали з обміну сотенними серіями, але на малу перерву пішли за рахунку 3:1 на користь Аллена. Потім знову пішов обмін фреймами, однак Робертсон оформив чергові 2 сенчурі - 4:4. Проте, перша сесія залишилася за Марком - 5:4. Друга почалася в рівній боротьбі, а за рахунку 7:6 Аллен видав спурт, записавши на свій рахунок серії в 119, 70 і 105 очок. У підсумку - 10:6 на користь північноірландця.

Марк Аллен заробив 150 тис. фунтів призових, які, правда, ніяк не вплинуть на його рейтинг. Ніл Робертсон отримає 60 тис. фунтів.

Вже через тиждень, 16 листопада, стартує і рейтинговий турнір - Northern Ireland Open. Він пройде тут же, в Мілтон-Кінсі, і завершиться 22 листопада.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Заслужено виграв. Винести послідовно О'Саллівана, Трампа і Робертсона дорогого варто.