Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 08 листопада 2020, 14:33
753
0

Бенфіка - Брага. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Орли змагатимуться зі своїм найближчим переслідувачем

| Оновлено 08 листопада 2020, 14:33
753
0
Бенфіка - Брага. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії
ФК Бенфіка

Центральним матчем сьомого туру Португальської Прем'єр-ліги стане протистояння, яке пройде на стадіоні «Ештадіу да Луш», де місцева «Бенфіка» прийме «Брагу». Команди змагаються за місце в зоні Ліги чемпіонів, а також задивляються на можливість піднятися на перше місце, попутно скинувши звідти «Спортинг», тому на всіх уболівальників чекає вогняне видовище.

«Бенфіка»

Підопічні Жоржи Жезуша в нинішньому сезоні демонструють чудову гру, команда неймовірно активна в атаці, особливо слід відзначити Джанлуку Вальдшмідта і Харіса Сеферовича. Німець зміг забити чотири голи і віддати одну гольову передачу, а швейцарський гравець поки не віддавав гольових, але теж чотири рази вразив ворота суперників. Зауважимо й те, що загальна кількість голів у «орлів» виділяється на тлі конкурентів, лише «Спортинг» забив більше. Також відзначимо, що «червоні» виграли шість останніх домашніх зустрічей.

У минулому матчі «Бенфіка» в рамках Ліги Європи боролася проти шотландського «Рейнджерса». Матч вийшов неймовірно яскравим, вже на другій хвилині підопічні Жорже Жезуша повели в рахунку завдяки помилці «світло-синіх», а через двадцять дві хвилини самі вразили свої ворота і рахунок став рівним, це при тому, що «орли» примудрилися залишитися удесятьох. Відчув слабкість, гості понеслися вперед і вийшли вперед після голу Камара. На початку другого тайму підопічні Стівена Джеррарда змогли збільшити розрив до двох голів. Однак господарі билися до кінця і змогли відновити паритет на табло, голами відзначилися Сілва і Нуньєс.

«Брага»

«Архієпископи» в нинішньому сезоні відмінно стартували і явно розраховують як мінімум повторити успіх минулого розіграшу Прем'єр-ліги. На даний момент команда займає третє місце в турнірній таблиці, проте поки позиція вельми хитка і на п'яти наступає «Порту». Підопічні Карлуша Карвальяла є одним з найнадійніших колективів у плані оборони, на даний момент «зброярі» пропустили всього лише п'ять м'ячів.

У минулому турі «Брага» на домашній арені протистояла «Фамалікану». Господарі домінували по ходу всього матчу, чого варта тільки кількість ударів в отвір, «архієпископи» дев'ять разів ударили в ціль, а гостям вдалося добити до володінь Матеуса лише двічі. Незважаючи на колосальну різницю не тільки в зазначеному, але і в багатьох інших статистичних показниках, «Брага» переграла суперників зі скромним результатом 1:0.

Особисті зустрічі команд

За останні шість очних протистоянь «Бенфіка» п'ять разів переграла «архієпископів», а «Брага» лише одного разу здолала «орлів».

Передбачувані склади команд

«Бенфіка»: Влаходімос, Жілберто, Вертонген, Отаменді, Грімальдо, Таарабт, Вайґлю, Сілва, Евертон, Нуньєс, Сеферович.

«Брага»: Матеус, Есжайю, Тормена, Віана, Секейра, Медейруш, Ель-Мусраті, Каштру, Галено, Гайтан, Пауліньо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальною ставкою на центральний матч сьомого туру Португальської Прем'єр-ліги буде позиція - перемога «Бенфіки» з коефіцієнтом 1.56 по лінії FavBet.

 

8 листопада, недiля

«Бенфіка» - «Брага»
Лiсабон. «Ештадіу да Луш». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Спорт 1
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.56
  • 4.40
  • 5.50
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.