Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 листопада 2020, 04:44
1607
0

Леонід БУРЯК: «Нещерет все робив вчасно, технічно і надійно»

Спеціаліст прокоментував гру «Динамо» в Барселоні

| Оновлено 08 листопада 2020, 04:44
1607
0
Леонід БУРЯК: «Нещерет все робив вчасно, технічно і надійно»
ФК Динамо Київ. Леонід Буряк

Колишній тренер збірної України Леонід Буряк поділився своєю думкою про матч київського «Динамо» проти «Барселони» (1:2)

«Виходячи з того, в якій ситуації «Динамо» опинилося, дати об'єктивну оцінку всьому цьому складно. Ряд провідних футболістів не грав з поважних причин. Але та молодь, яка грала, гідно виглядала. Хороша гра вийшла. Хоча я цього матчу боявся. Особливо «Барселона» була небезпечною перші 10-15 хвилин. Це була досить хороша гра у виконанні киян. Думаю, в тому стані, в якому зараз знаходиться «Барселона», не не у відході Суареса треба шукати проблему. Там два центральні захисники - це прохідний двір. «Динамо» забило каталонцям. Але також два-три моменти не реалізувало і це просто щастя для «Барселони». Звичайно ж, так сталося і завдяки впевненій грі в рамці Тер Штегена, який був на високому рівні в цей вечір.

Нещерет? У «Динамо» ж не тільки Бущан є. У них же ще й Бойко є. Так, ми можемо тільки радіти, що у нас з'явився ще один перспективний воротар. Ми знаємо про нього, що це один з найперспективніших воротарів. Але і плюс до всього, він ще молодий і холоднокровний. Зазвичай в таких іграх з такими суперниками трапляються якісь казуси, так як деякі футболісти не можуть впоратися зі своїми емоціями і нервами. А Нещерет досить спокійно розібрався з усіма стандартами, кутовими. Він був на рівні. Все робив вчасно, технічно і надійно. Так що, я думаю, ми маємо ще одного перспективного воротаря. За Нещеретом треба стежити і спостерігати. На нього можна покластися. Якщо він в грі з «Барселоною» не підвів, я думаю, що шанси йому треба давати».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.