Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 листопада 2020, 01:21
2820
0

10 звитяг у профі. Українець Зоравор Петросян здолав узбека в Єкатеринбурзі

Український боєць-легковаговик завдав поразки Равшанбеку Умурзакову

| Оновлено 08 листопада 2020, 01:21
2820
0
10 звитяг у профі. Українець Зоравор Петросян здолав узбека в Єкатеринбурзі
RCC Boxing. Зоравор Петросян

7 листопада український боєць-легковаговик Зоравор Петросян (10–0, 4 КО) виграв свій 10-й бій на профі-рингу. В рамках вечора боксу в російському Єкатеринбурзі українець завдав поразки боксеру з Узбекистану Равшанбеку Умурзакову (10–2, 7 КО).

У другому раунді Петросян завдав розсічення опонентові. Бій тривав усі відведені 8 раундів. Судді одноголосно віддали перемогу українському боксеру, який повністю домінував на рингу.

Боксери показали неймовірно технічний бій. З місця в кар'єр - так можна охарактеризувати початок поєдинку. Боксери відразу ж почали працювати на високих швидкостях. Якийсь час не можна було віддати кому-небудь перевагу, але в середині другого раунді Умурзаков отримав розсічення, а Петросян «відчув кров» і почав діяти більш гостро і агресивно.

Умурзаков намагався тримати суперника на відстані витягнутої руки, але Петросян постійно вибухав довгими серіями, які були скоріше спрямовані на отримання очок, ніж на нокаут. Проте Умурзаков ніяк не міг знайти ключі до оборони Петросяна, який був готовий працювати на будь-якій дистанції і в будь-якому темпі.

Равшанбек від раунду до раунду міняв тактику, то йшов вперед, то витягував суперника на себе, то заходив за передню ногу. За рахунок цього йому вдалося вирівняти бій і навіть забрати окремі епізоди. Петросян вже зловив кураж - одноголосним рішенням суддів він буквально вирвав перемогу у дуже серйозного суперника.

Зоравор Петросян прокоментував перемогу одноголосним рішенням суддів над Равшанбеком Умурзаковим так: «Це був найважчий бій у моїй професійній кар'єрі. Цей бій дає мені просування вгору по рейтингах. Суперник дуже сильний, через це бій вийшов видовищним. Равшанбек - хороший боєць, останній бій він програв, і ось знову програш, але я сподіваюся, що він збереться і зможе вийти на переможну серію. Я буду стежити за ним і вболівати за нього. Я знав, що є андердогом в цьому бою. Але в той раз, на попередньому турнірі, я був великим андердогом. Так що мені подобається дивувати».

У головному бою російський боксер Євген Тищенко та британець Джон Маккаллум розіграли між собою титул європейського чемпіона WBO. У другому раунді Тищенко нокаутував суперника потужним ударом в печінку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зоравор Петросян в жестком поединке забрал победу у Равшанбека Умурзакова ⠀ Главный кард турнира RCC Boxing Promotions открылся международным поединком между Равшанбеком Умурзаковым @ravshanbek_umurzakov из Узбекистана и Зоравором Петросяном @zoravor из Украины. Боксеры показали невероятно техничный бой. ⠀ С места в карьер — только так можно охарактеризовать начало поединка. Боксеры сразу же начали работать на высоких скоростях. Какое-то время нельзя было отдать кому-либо преимущество, но в середине второго раунде Умурзаков получил рассечение, а Петросян «почувствовал кровь» и начал действовать более остро и агрессивно. ⠀ Умурзаков старался держать соперника на расстоянии вытянутой руки, но Петросян постоянно взрывался длинными сериями, которые были скорее направлены на получение очков, чем на нокаут. Тем не менее Умурзаков никак не мог найти ключи к обороне Петросяна, который был готов работать на любой дистанции и в любом темпе. ⠀ Равшанбек от раунда к раунду менял тактику, то шел вперед, то вытягивал соперника на себя, то заходил за переднюю ногу. За счет этого ему удалось выровнять бой и даже забрать отдельные эпизоды. К сожалению для Умурзакова, Петросян уже поймал кураж — единогласным решением судей он буквально вырвал победу у очень серьезного соперника. ⠀ #RCCboxing #АкадемияединоборствРМК #rcc_academy #рмкбоксинг #РМК

Публикация от RCC Boxing Promotions (@rccboxing)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зоравор Петросян: «Я знал, что являюсь андердогом в этом бою» ⠀ Зоравор Петросян @zoravor прокомментировал победу единогласным решением судей над Равшанбеком Умурзаковым @ravshanbek_umurzakov: ⠀ «Это был самый тяжелый бой в моей профессиональной карьере. Этот бой дает мне продвижение вверх по рейтингам. Соперник очень сильный, из-за этого бой получился зрелищным. Равшанбек — хороший боец, последний бой он проиграл, и вот опять проигрыш, но я надеюсь, что он соберется и сможет выйти на победную серию. Я буду следить за ним и болеть за него. ⠀ Я знал, что являюсь андердогом в этом бою. Но в тот раз, на предыдущем турнире, я был бОльшим андердогом. Так что мне нравится удивлять». ⠀ Фото @paveltabarchuk ⠀ #RCCboxing #АкадемияединоборствРМК #rcc_academy #рмкбоксинг #РМК

Публикация от RCC Boxing Promotions (@rccboxing)

 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.