Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 листопада 2020, 00:40
2455
15

Олександрія змогла продавити оборонні редути Львова

Перша суха гра для господарів у нинішньому сезоні

| Оновлено 08 листопада 2020, 00:40
2455
15
Олександрія змогла продавити оборонні редути Львова
ФК Олександрiя

В рамках 9-го туру чемпіонату України «Олександрія» приймала ПФК «Львів». У минулому турі львів'яни здобули першу перемогу, сенсаційно обігравши «Ворсклу», і відразу покинули останнє місце турнірної таблиці. Команда Володимира Шарана поки виглядає вкрай нестабільно, і поточні позиції «жовто-чорних», безперечно, не можуть влаштовувати керівництво «містян».

Матч почався з активних дій господарів поля, які явно мали намір не зволікати з визначенням переможця протистояння. Львів'яни великі сили сконцентрували біля своєї штрафної і про контрнаступ не думали. Головним завданням «синьо-золотих» було стримати стартовий натиск суперників, і це у гостей зробити вийшло. У володінь героя минулого туру Ореста Костика була постійна напруга, але до реальних загроз воротам справа не доходила.

Створювати моменти олександрійці почали після закінчення першої двадцятихвилинки. Вантух ударом з-за меж штрафного майданчика не пробив Костика, а потім голкіпер зреагував на удар головою Сітала. При цьому м'яч відскочив до Банади, який з меж воротарського запустив футбольний снаряд вище порожніх воріт. Героєм епізоду став Костик і після прострілу Лучкевича з кута штрафного майданчика. М'яч летів у напрямку набігаючого Сітала, але саме дотик голкіпера завадив форварду «Олександрії» претендувати на взяття воріт.

В атаці до перерви львів'яни так нічим і не запам'яталися. Але така обставина навряд чи їх засмутила: в першому таймі гості зуміли зберегти свої ворота в недоторканності і відбитися від агресивних атак «Олександрії».

У другому таймі малюнок гри не змінився. Олександрійці атакували, львів'яни оборонялися. Причому робили це гості досить успішно, адже загострити ситуацію у підопічних Шарана не виходило. «Жовто-чорні» намагалися додати в русі, але це плодів господарям поля не приносило. І все ж, оборона гостей здригнулася, причому неприємності спіткали львів'ян на рівному місці. Після навісу з кутового м'яч зрикошетив у високо виставлену руку Клименчука, і арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Третьяков з «точки» пробив точно під ліву штангу.

Надалі олександрійці знизили темп, почавши грати по результату. У гостей і раніше нічого не виходило при побудові атакуючої гри, але ж рахунок вже зобов'язував їх більш цілеспрямовано йти в наступ. До фінального свистка гості так і не змогли створити проблеми обороні суперників, і «Олександрія» здобула мінімальну перемогу. При цьому «містяни» вперше в сезоні зуміли не пропустити.

Після перерви в чемпіонаті, пов'язаної з іграми національних збірних, на команду Шарана чекає непросте випробування матчем проти «Шахтаря», а «Львів» в гостьовому поєдинку буде протистояти «Десні».

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Олександрія» - «Львів» - 1:0

 Третьяков (70, з пенальті).

  Безбородько (48), Гречишкін (89) - Казлаускас (4), Сабіно (62).

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Ковалець (Шастал, 83), Безбородько (Грицук, 57), Третьяков (Задерака, 90), Лучкевич, Сітало, Гречишкін, Банада, Вантух, Бондаренко.

Запас: Білик, Стецков, Мишенко, Довгий, Дубра, Устименко.

«Львів»: Орест, Клименчук (Кравчук, 70), Міхобі, Махмутович, Якимець, Сабіно, Айнсалу (Феліпе, 85), Чір'як (Ернест, 70), Шина, Казлаускас (Кошман, 80), Нич.

Запас: Пеньков, Кравчук, Кошман, Антві, Челіче, Малашевський, Романчук.

Арбітр: Юрій Іванов (Київ).

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?
Футбол | 26 квітня 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?

Президент УАФ підписав договір про співпрацю з міністерством

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 34
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmytro Dmytro
@вца!!! Ні фанатів,ні традицій ФК вівці кусок г@мна!!!
Ростик Карпа
Порівняно з тим гімном яке було при Цецадзе сьогодні Львів досить добре грав, а пінальті самі собі привели на рівному місці як і у матчі з Ворсклою... Ще "сподобалась" кучка фанів без масок і дистанції за стіною..
Нажаль людина починає дотримуватись правил тільки тоді коли вірус на пряму зачепить когось з родини
... Такий у нас менталітет...
Alexey Antonenko
Я уже было заходил очередной раз переживать по причине отсутствия синего льва, но он видать воскрес. Как хорошо, что с ним всё хорошо.
Andy_P
Ну, ничего. Ещё немного - и ЛЧ, да, Лемберг?
polesse2000
Я в шоке , как этому колхозу везет. По игре "Александрия" на 3 очка не наиграла! Не игра а унылое говнище на поле было и это они целую неделю готовились.
BekXan
Пора реально пора Шарана отправлять на отдых.
pont0017
Я просто педик, поэтому такой стервозный)
a.fedorenko1953
Судьи совсем страх потеряли, такие пенальти ставить!? Комбайны, трактора,семячки , все продается-покупается. Браво, Федерасия....
И однокласники тоже хорошо потратились ...
Dmytro Dmytro
Вівці)))
Dmytro Dmytro
Вівці
Павел СН
пеналь левий -судья теж
Володимир Підвірний
Я львів'янин і всіх вас кацапів і вашу думку в дупі мав. Ще прийде час і львівські команди будуть трощити вас холуїв і в хвіст і в гриву.