Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:32
2244
0

Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Орлята» проти «Старої синьйори» та коронавірусу

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:32
2244
0
Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfc. Андреа Пірло

У неділю в рамках 7-го туру чемпіонату Італії «Лаціо» прийматиме «Ювентус». У минулому чемпіонаті «бьянкочелесті» довгий час йшли на лідируючих позиціях турнірної таблиці і розглядалися головним конкурентом «Старої синьйори» в боротьбі за чемпіонство. Але потім грянув карантин, і Серія А пішла на тривалу паузу. А після відновлення першості команда Сімоне Індзагі вже не змогла скласти гідну конкуренцію «Ювентусу». Більш того, «Лаціо» обійшли «Інтер» з «Аталантою», відсунувши «бьянкочелесті» на четверте місце. Туринці ж благополучно завоювали чергове «Скудетто».

У сезоні нинішньому футболісти римського клубу демонструють нестабільну гру і поки не нагадують конкурентоспроможний колектив, який зможе вести боротьбу за титул. На цьому тижні «орлята» ще й у скандал з тестами вляпалися: римський клуб потрапив під розслідування Федерації футболу Італії через недотримання протоколів по боротьбі з COVID-19. Допускає несподівані втрати і «Ювентус». А тут ще й Кріштіану Роналду підхопив коронавірус. Без португальця «чорно-білі» зіграли внічию з «Кротоне» і «Вероною», а також програли «Барселоні» в Лізі чемпіонів. Повернення Роналду на поле відбулося в минулий вік-енд: після виходу на заміну в матчі зі «Спецією» він відзначився дублем у ворота суперників. Всього португалець встиг забити вже п'ять голів у чемпіонаті.

У мід-вік обидві команди провели виїзні матчі в Лізі чемпіонів. «Ювентус» обіграв «Ференцварош» Сергія Реброва з великим рахунком 4:1. Незважаючи на впевнену перемогу, наставник туринців Андреа Пірло залишився незадоволеним грою своїх підопічних. «Я задоволений результатом, але що стосується самої гри, то ми могли діяти набагато краще. Вже дуже часто ми помилялися і грали не так, як планувалося», - зазначив коуч «Ювентуса». Римський клуб гостював в Санкт-Петербурзі, зігравши внічию з «Зенітом». Такий результат «бьянкочелесті» можна вважати цілком прийнятним, враховуючи кадрові втрати. Адже своїм партнерам не могли допомогти Стракоша, Лейва, Іммобіле, Лаццарі, Луїс Альберто, Раду, Лулич, Ескаланте.

Іммобіле, Лейва і Стракоша не допоможуть «Лаціо» і в матчі проти «Ювентуса»: тест на коронавірус цих футболістів дав позитивний результат. Малоймовірна участь в поєдинку і Альберто, який останнім часом перебував на самоізоляції. У майбутній зустрічі також не зіграє півзахисник «Ювентуса» Аарон Ремзі, який отримав травму в Будапешті.

Орієнтовні склади:

«Лаціо»: Рейна, Ачербі, Худт, Габаррон, Фарес, Мілінкович-Савич, Пароло, Перейра, Марушич, Корреа, Кайседо.

«Ювентус»: Щесни, Данило, К'єлліні, Бонуччі, К'єза, Рабьо, Артур, Куадрадо, МакКенні, Роналду, Мората.

 
  • 4.14
  • 4.1
  • 1.88
Зробити ставку
 
  • 4.10
  • 3.95
  • 1.87
Зробити ставку
 
  • 4.00
  • 4.00
  • 1.86
Зробити ставку

8 листопада, неділя

«Лаціо» – «Ювентус»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 13:30
Арбітр: Давиде Масса
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.