Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 листопада 2020, 13:47
1533
1

Барселона - Бетіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

Чи очікує на синьо-гранатових черговий провал

| Оновлено 07 листопада 2020, 13:47
1533
1
Барселона - Бетіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

В рамках дев'ятого туру іспанської Примери «Барселона» прийме на рідному стадіоні «Бетіс». Ще не так давно багато хто б могли практично без сумнівів вказати на те, що господарі переграють гостей, але сьогоднішній стан справ вносить свої корективи і все стає не настільки очевидно, а інтрига зростає в декілька разів.

«Барселона»

Прихід Рональда Кумана мав ознаменувати нову епоху «синьо-гранатових», адже тренер встиг зробити собі нехай і не світове, але все ж гучне ім'я на посаді менеджера збірної Нідерландів. Нова епоха наступила, проте виявилася не позитивною, і сильно розчаровує при нідерландському фахівцеві, на даний момент «Барселона» займає дванадцяте місце в турнірній таблиці і за шість турів набрала всього лише вісім очок. Останній раз настільки слабкі результати команда демонструвала в сезоні 2002/2003, коли біля її керма був Луї Ван Гаал. Нагадаємо, що тоді каталонці завершили сезон на шостій сходинці.

Слід також відзначити і невиразну гру лідерів «синьо-гранатових», які намагаються розігрувати м'яч до вірного і не так часто б'ють по воротах. Лео Мессі після всіх скандалів виглядає блідою тінню самого себе, єдиною світлою плямою в нинішньому сезоні залишається Ансу Фаті, молодий гравець став кращим в жовтні і веде активну боротьбу за перше місце в рейтингу бомбардирів Прімери.

«Реал Бетіс»

А ось запрошення Мануеля Пеллегріні на тренерський місток «зелено-білих» поки що виглядає відмінному кроком від керівництва. Чилійський фахівець почав роботу ще в липні, тоді він завершував сезон із командою і тричі поспіль зазнав поразки. Однак в нинішньому розіграші іспанського чемпіонату під його керівництвом «Бетіс» демонструє дуже гідні результати, колектив розташовується на сьомому місці в турнірній таблиці і має в активі дванадцять очок. Відзначимо і безкомпромісність «геліополітів», за вісім матчів вони жодного разу не зіграли внічию.

Також додамо, що всі поразки «Реала» були від колективів, які набагато сильніші за них за класом: набрав неймовірну форму «Реал Сосьєдад», суперзіркові мадридські «Реал» і «Атлетіко», а також непоступливий «Хетафе» стали кривдниками «зелено-білих ». У прийдешньому турі Пеллегріні і його підопічні можуть переламати цю тенденцію, особливо, з огляду на кризу «Барселони».

Особисті зустрічі команд

«Синьо-гранатові» дванадцять разів переграли «Бетіс» в останніх чотирнадцяти очних протистояннях, один раз команди зіграли внічию, і одного разу вікторія дісталася «геліополітам».

Передбачувані склади команд

«Барселона»: Тер Штеген, Роберто, Піке, Ленгле, Альба, Бускетс, Де Йонг, Дембеле, Мессі, Фаті, Грізманн.

«Реал Бетіс»: Браво, Емерсон, Манді, Бартра, Морено, Карвальо, Родрігес, Фекір, Хоакін, Тельо, Санабрія.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в даному матчі важко виділити переможця, швидше за все, що ми побачимо голи в ворота обох колективів, а тому нашій ставкою на майбутнє протистояння буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 1.68 по лінії FavBet.

 

7 листопада, субота

«Барселона» - «Реал Бетіс»
Барселона. «Камп Ноу». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.42
  • 5.40
  • 7.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні
Футбол | 23 квітня 2024, 21:42 2
Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні

Рауль Асенсіо може стати одноклубником Артема Довбика і Віктора Циганкова

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
djordj
Жибер поставил на Барсу с Ф-1,5!