Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 листопада 2020, 20:49
18950
3

Мірча ЛУЧЕСКУ - про матч проти Барселони: «Спочатку я злякався»

Невизначеність підкосила команду, вважає її головний тренер

| Оновлено 06 листопада 2020, 20:49
18950
3
Мірча ЛУЧЕСКУ - про матч проти Барселони: «Спочатку я злякався»
ФК Динамо. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу прокоментував мінімальну гостьову поразку його команди в третьому турі групового раунду Ліги чемпіонів проти «Барселони» (1:2).

«Матч був би дуже хорошим, якби ми його виграли. Ми добре підготувалися, знали, чого від них очікувати. «Барселона» - це команда, яка обов'язково виграє, якщо ви дасте їй простір. Вони швидко виходять на оперативний простір, маючи в своєму складі відповідних гравців. Спочатку я злякався, пробувши тут сім годин, і не знаючи, зіграємо ми чи ні. Вони попросили нас провести новий тест на COVID-19, незважаючи на те, що в неділю ми пройшли офіційне тестування для УЄФА. Сумніви в тому, будемо ми грати чи ні, посприяли нашому непевному старту. Крім того, не можна забувати, що в Лізі чемпіонів у нас дебютувало шість футболістів, а «Камп Ноу» вражає навіть, коли він порожній».

«Все це призвело до не дуже гарного початку матчу. Гол прийшов, ви все бачили, як помилився мій молодий захисник. Так не можна було атакувати Мессі. Але ми повернулися в гру, вийшли з-під їхньої пресинг-пастки, і почали атакувати простір, що знаходився за їхньою лінією пресингу».

«Вірю, що ми заслуговували на нічию. На відміну від Будапешту, останній матч «Динамо» в Лізі чемпіонів був хорошим, але позитивного результату добитися не вдалося. Ми зробили ще один крок вперед, але у нас ще багато роботи», - сказав Луческу.

Після трьох турів «Динамо» в групі G, маючи 1 очко в активі, ділить 3-4 місця з «Ференцварошем» Сергія Реброва.

Оцініть матеріал
(141)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
anatoliy120
Выход есть, в контексте реализации голевых моментов. Необходимо, чтобы по окончанию тренировок футболисты выполняли регулярно следующее научно- обоснованное тренировочное упражнение: пробивали по пустым воротам продолжительное время. Это тренировка намерения и уверенности. Это простое, но эффективное упражнение дает ощутимые результаты. Кстати, футболист команды "Львов" Ныч забил мяч в ворота команды "Ворскла", благодаря выполнению этого упражнения накануне по заданию тренера. Начало положено, действуйте.