Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:05
943
0

Кристал Пелес - Лідс Юнайтед. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Зустріч середняків із різною філософією

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:05
943
0
Кристал Пелес - Лідс Юнайтед. Прогноз і анонс на матч АПЛ

В рамках восьмого туру англійської Прем'єр-ліги в очному протистоянні зійдуться дві команди з середини турнірної таблиці, головні тренери яких сповідують зовсім різні підходи до футболу, а також використовують абсолютно різні стилі і тактики, а тому таку битву двох шкіл буде цікаво подивитися навіть нейтральному вболівальнику .

«Крістал Пелес»

Підопічні Роя Ходжсона в нинішньому сезоні демонструють досить очікувані результати, які дозволяють колективу з Лондона займати тринадцяте місце в турнірній таблиці. Головною особливістю команди є гра на контратаках і дуже міцна лінія оборони, її не можна назвати однією з кращих в лізі, але подібна система створює чимало проблем і робить «склярів» дуже незручними суперниками для багатьох колективів в АПЛ. Звичайно ж, подібна система передбачає віддачу ініціативи супернику, наприклад, за останні п'ять матчів «Кристал Пелас» лише раз виграв у володінні за протистояння.

У минулому турі підопічні Роя Ходжсона боролися проти «Вулверхемптона». Відзначимо, що це був саме той самий матч, коли «орли» виграли у володінні м'ячем, але при цьому через незвичку гри першим номером лондонці програли у всіх інших аспектах, але що найголовніше, вони були вражені за рахунком. «Вовки» за матч жодного разу не пропустили і змогли двічі вразити ворота «склярів», а голами відзначилися Аіт Нурі і Поденсе.

«Лідс Юнайтед»

На відміну від нинішнього суперника, «Лідс Юнайтед» намагається володіти м'ячем і грати виключно першим номером, від даної системи Марсело Бьєлси не відходить з принципових міркувань, що робить його колектив передбачуваним, проте аргентинського фахівця це анітрохи не бентежить, а результати, які він демонструє , дозволяють йому втілювати всі свої сміливі ідеї на полі. Останнім часом в складі «Лідса» розкрився нападник Патрік Бемфорд, який ділить з Гаррі Кейном п'яте місце в рейтингу кращих бомбардирів АПЛ.

У минулому турі «Лідс Юнайтед» боролися проти «Лестер Сіті». Матч почався не дуже вдало для «павичів», через дві прикрі помилки в обороні «лисиці» забили два голи і змогли спокійно відійти до своєї улюбленої контратакуючої моделі. За допомогою подібного ходу підопічні змогли ще двічі зловити своїх суперників і забити голи, правда, «Лідсу» все ж вдалося одного разу забити гол, але на загальну картину це не вплинуло. Підсумковий рахунок - 4:1 на користь «Лестера».

Особисті зустрічі команд

За останні шість матчів між цими командами «Лідс» зміг переграти «орлів» тричі, а «склярі» здолали «павичів» одного разу і двічі команди зіграли внічию. Однак відбувалося все це в рамках Чемпіоншипа близько семи років тому, тому зараз варто очікувати трохи іншого результату.

Передбачувані склади команд

«Крістал Пелес»: Гуаїта, Клайн, Куяте, Данн, Анхолт, Таусенд, Рідевалд, Макартур, Шлюпп, Батшуайі, Заа,

«Лідс Юнайтед»: Месьє, Даллас, Кох, Ейлінг, Аліоскі, Кліх, Кошта, Ернандес, Шеклтон, Харрісон, Бемфорд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Марсело Бьєлса зможе зруйнувати оборонні редути Роя Ходжсона і «Лідс» переграє «Кристал Пелес». Але все ж, як нам здається, в даному випадку краще перестрахуватися і взяти другу команду з форою 0 за 1.79 по лінії FavBet.

 

 

7 листопада, субота

«Крістал Пелес» - «Лідс Юнайтед»
Лондон. «Селлхерст Парк». Начало - 17:00
Пряма трансляцiя на Setanta
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 2.97
  • 3.40
  • 2.47
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.