Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 листопада 2020, 17:51
3904
0

Українець Амосов і ще 4 бійці MMA, які не програвали

Оглядач Sport.ua – про тих, хто не знає гіркоти поразок у змішаних єдиноборствах

| Оновлено 06 листопада 2020, 17:51
3904
0
Українець Амосов і ще 4 бійці MMA, які не програвали
Twitter. Ярослав Амосов

Після того, як Нурмагомедов 24 жовтня переміг Джастіна Гейджі, він оголосив про завершення спортивної кар'єри, так і не здійснивши мрію свого покійного батька - виграти 30-й поєдинок.

Хто з діючих бійців найбільш близький до того, щоб повторити і перевершити рекорд Хабіба? Представляємо вашій увазі п'ятірку непереможених бійців із найбільшою кількістю перемог.

Ярослав Амосов (24-0)

Найближчим переслідувачем дагестанського «Орла» є «Український Хабіб» Амосов. У нього на рахунку вже 24 перемоги, хоча рівень його опозиції і близько не стоїть із таким у Нурмагомедова.

27-річний Амосов з 2018 року виступає в Bellator, де має рекорд 5-0. Поки в послужному списку «Динамо» немає гучних імен, однак він неухильно рухається до своєї мети - бою за звання чемпіона Bellator у напівсередній вазі. Ще один крок назустріч цьому уродженець Ірпеня може зробити 12 листопада на турнірі Bellator 252, де його суперником стане Логан Сторлі з рекордом 11-0.

Ісраель Адесанья (20-0)

У минулому топовий кікбоксер Адесанья не знає гіркоти поразок у ММА. Остаточно змінивши ринг на клітку в 2017 році, нігерієць провів два поєдинки, перш ніж його запросили в UFC.

За перший рік виступів в UFC Адесанья побив п'ятьох суперників, включаючи легендарного «Павука» Андерсона Сілву. У минулому році Адесанья спершу завоював тимчасовий пояс чемпіона UFC у середній вазі, здолавши у видовищній сутичці Келвіна Гастелама, а потім він став беззаперечним чемпіоном після того, як нокаутував Роберта Віттакера.

У 2020 році Адесанья провів два захисти титулу. На UFC 248 у березні «Останній Стайлбендер» переміг одноголосним рішенням суддів Йоеля Ромеро, а на UFC 253 у вересні нокаутував у другому раунді непереможеного Паулу Косту.

Хусейн Асхабов (20-0)

25-річний уродженець Чечні, який виступає в найлегшій вазі, тренується в знаменитому залі у Флориді American Top Team. Однак поки в його резюме значаться виступи тільки в регіональних промоушенах, включаючи чеченську організацію WFCA і українську WWFC.

У Хусейна є брат-близнюк Хасан, який також ще не бився на високому рівні, маючи дуже непоганий рекорд 23-2.

Валентин Бенішев (17-0)

Маловідомий 28-річний болгарський легковаговик Бенішев знаходиться на задвірках змішаних єдиноборств, і через пандемію COVID-19 він не бився більше року. Бенішев виступає на батьківщині в різних місцевих промоушенах, проводячи бої з відверто слабкими суперниками.

Його найбільшим досягненням в спорті можна назвати срібну медаль на чемпіонаті світу з бойового самбо, який проходив у Софії (Болгарія) в 2016 році. Бенішев у фіналі того турніру поступився нинішньому бійцеві легкої ваги UFC росіянину Ісламу Махачеву.

Ей Джей Маккі (16-0)

Топ-проспект Bellator, який виступає в напівлегкій вазі, Маккі всю свою професійну кар'єру проводить у промоушенї №2. На думку деяких ММА-видань, він входить до топ-10 свого дивізіону в світі.

У 2019 він відзначився перемогами над таким зірками Bellator, як Пет Каррен, Георгій Караханян і Дерек Кампос. Ей Джей перший бій у 2020 році проведе 19 листопада на Bellator 253, зустрівшись з екс-чемпіоном організації Дерріоном Колдуеллом в півфіналі Гран-прі напівлегкої ваги.

Маккі має відразу кілька рекордних досягнень в історії Bellator: найбільшу кількість перемог поспіль (16), найбільшу кількість перемог сабмішном у напівлегкій вазі (5), найбільшу кількість дострокових перемог у напівлегкій вазі (11), найбільшу кількість перемог нокаутом у напівлегкій вазі (разом з Патрісіо Фрейре - по 6).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні
Футбол | 23 квітня 2024, 21:42 2
Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні

Рауль Асенсіо може стати одноклубником Артема Довбика і Віктора Циганкова

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.