Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 листопада 2020, 13:59
1052
0

Олімпік - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На київському стадіоні «Динамо» зустрінуться сусіди по турнірній таблиці

| Оновлено 07 листопада 2020, 13:59
1052
0
Олімпік - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік

В новому сезоні донецький «Олімпік» поки є найбільш безкомпромісною командою української Прем'єр-Ліги. У попередніх восьми матчах підопічні Ігоря Климовського ще жодного разу не зіграли внічию, маючи в своєму активі 4 перемоги, а в пасиві 4 поразки. Причому, якщо виходити з суперників, то донеччани поступилися тільки нашим провідним командам («Динамо», «Шахтарю», «Десні», а також недавньому лідеру «Ворсклі»), але в той же час брали очки в тих поєдинках, де це зробити їм було цілком під силу.

Зрозуміло, що і у грі з найближчим сусідом по турнірній таблиці «Маріуполем», номінальні господарі поля будуть прагнути до успіху. Тим більше, що в нинішньому чемпіонаті «Олімпік» дуже непогано діяв в атаці саме в переможних для себе матчах, забивши в них 11 голів. Лідерами нападу у донеччан зараз є Шахаб, який вразив ворота суперників 5 разів, і Беніто, який відзначився двічі. А ось до оборони є претензії і досить серйозні. Адже «олімпійці» пропустили вже 13 голів, що більше ніж, наприклад, у «Інгульця» або «Миная», які знаходяться далеко внизу.

Говорячи про «Маріуполь», слід зазначити, що ця команда зазнала дуже суттєвих змін у порівнянні з минулим сезоном. Втім, новому наставнику Остапу Маркевичу вдалося за короткий час не тільки створити цілком боєздатний колектив, а й впевнено закріпитися в середині елітного дивізіону. І це при тому, що приазовським футболістам всі вісім матчів довелося проводити поза рідним містом. В активі маріупольців є вдалі ігри із «Зорею», «Дніпром-1» і «Мінаєм», де вони досягли перемог, а також нічиї із «Ворсклою» та «Інгульцем».

На відміну від матчу попереднього туру, коли «Маріуполь» не міг задіяти гравців орендованих із «Шахтаря», тепер тренерський штаб може розраховувати на всіх футболістів. Так що склад гостей повинен бути бойовим.

Якщо згадувати історію зустрічей суперників на рівні Прем'єр-ліги, то команди зіграли 10 матчів. 3 перемоги у «Олімпіка», 5 - у «Маріуполя», ще 2 матчі завершилися внічию. Різниця забитих і пропущених м'ячів 20-17 на користь маріупольців. В минулому сезоні команди грали між собою 4 рази. І тут перевага у приазовського клубу - дві перемоги, при одній нічиїй і одній поразці.

Матч «Олімпік» - «Маріуполь» судитиме Денис Шурман із Київської області. Цікаво, що з майбутніми господарями поля він зустрічався нещодавно в 7-му турі і тоді донеччани вдома програли «Десні» 0:2. А ось «Маріуполь» він судив ще в сезоні 2018-2019 років, коли той переміг якраз «Олімпік» з рахунком 2:1.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кічак, Ксьонз, Драме, Снурніцин, Цимбалюк, Пасіч, Бабенко, Політило, Тейшейра, Беніто, Шахаб

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Биков, Чоботенко, Кірюханцев, Чех, Горбунов, Танковський, Бондаренко, Мишньов, Сікан

 
  • 1.95
  • 3.50
  • 3.96
Сделать ставку
 
  • 1.91
  • 3.50
  • 4.10
Сделать ставку
 
  • 1.93
  • 3.50
  • 4.00
Сделать ставку

7 листопада, субота

«Олімпік» — «Маріуполь»
Київ. Стадіон «Динамо». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛІМПІК - МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.