Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 листопада 2020, 14:32
1373
1

Рома - ЧФР Клуж. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Чи продовжить Клуж свою непереможну серію в Лізі Європи

| Оновлено 05 листопада 2020, 14:32
1373
1
Рома - ЧФР Клуж. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Рома

Надзвичайно цікаве протистояння в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи очікує на вболівальників футболу. «Рома» на рідному стадіоні «Олімпіко» прийме «ЧФР Клуж», з яким у «вовків» є невелика загальна історія, яка говорить про те, що у румунського колективу є всі шанси на те, щоб відвезти зі столиці Італії хоча б одне очко .

«Рома»

У нинішньому сезоні підопічні Пауло Фонсеки демонструють непогану гру, хоча якщо дивитися виключно на турнірну таблицю, то може скластися враження, що у «римлян» не все гаразд в цьому плані. Однак тут слід звернути увагу на календар, колектив зі столиці за сім матчів внутрішнього чемпіонату вже встиг зіграти проти «Мілана», «Ювентуса» і «Фіорнетіни», причому в протистояннях з такими іменитими суперниками «Рома» набрала п'ять очок. Єдиною осічкою можна вважати поразку від «Верони» в першому турі.

Що стосується Ліги Європи, то тут у «вовків» все непогано, але і хорошим результатом це не назвеш. Виною всьому минулий матч проти софійського «ЦСКА», в якому Фонсека вирішив випустити не найоптимальніший склад, адже була важлива гра в Серії А. Підсумком такого ходу стала нульова нічия, яку не змогли конвертувати в перемогу навіть футболісти основи, які вийшли з заміни.

«ЧФР Клуж»

Підопічні Дана Петреску непогано стартували в нинішньому сезоні, команда за чотирнадцять матчів нинішнього сезону в усіх турнірах програла всього лише дві зустрічі. Однак «залізничники» часто грають внічию з командами, слабшими від них за класом, через що відстали від лідируючої позиції в чемпіонаті Румунії на шість очок. В рамках Ліги Європи у «біло-бордових» справи йдуть трохи краще, колектив розташовується на першому місці в квартеті А і має в активі чотири очки, випереджаючи «Рому» за додатковими показниками.

У першому турі групового етапу «ЧФР Клуж» на виїзді зміг всуху здолати софійський «ЦСКА» з результатом 0:2. Друга зустріч була проти «Янг Бойз», швейцарці виявилися не по зубах підопічним Петреску і «залізничники» на домашній арені змогли здобути лише нічию з рахунком 1:1.

Особисті зустрічі команд

Команди чотири рази грали між собою, «вовки» змогли виграти два протистояння, один раз римляни програли і ще одного разу колективи завершили матч з рівним рахунком на табло. Незважаючи на різницю в класі, італійці жодного разу не змогли розгромити своїх опонентів.

Передбачувані склади команд

«Рома»: Лопез, Фасіо, Ібаньез, Кімбула, Перес, Віллар, Крістанте, Спінаццола, Родрігес, Мхітарян, Джеко.

«ЧФР Клуж»: Белгредян, Шушіч, Бурка, Манеа, Камора, Хобан, Джокович, Рондон, Александру, Дяк, Дебельюх.

Прогноз на протистояння

З огляду на те, що в минулих чотирьох зустрічах між цими командами обидві команди не йшли з поля без забитого м'яча, то саме ставка - обидві команди заб'ють, буде пріоритетною, на нашу думку. Дана позиція оцінюється букмекерською конторою FavBet котируванням 2.10.

 

5 листопада, четвер

«Рома» - «ЧФР Клуж»
Клуж-Напока. «Константин Редулеску». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.38
  • 4.85
  • 9.90
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.