Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 листопада 2020, 14:18
1476
0

Лудогорець - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Чи зможуть господарі здобути впевнену перемогу після провалу в минулому турі

| Оновлено 05 листопада 2020, 14:18
1476
0
Лудогорець - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

У прийдешньому турі Ліги Європи в рамках групового етапу один з аутсайдерів турніру прийме на своєму полі одного з фаворитів. Звичайно ж, все в передчутті перемоги підопічних Жозе Моуріньо, проте все може скластися зовсім по-іншому, тому що не факт, що португальський фахівець знову не випустить напіврезервний склад.

«Лудогорець»

Підопічні Станіслава Генчева в нинішньому сезоні демонструють середню гру, колектив займає перше місце у внутрішньому чемпіонаті, проте конкуренти знаходяться настільки близько, що одна осічка може одразу скинути діючого чемпіона з трону.

В рамках нинішній єврокубковій кампанії у «орлів» справи складаються досить посередньо. Уже в першому ж раунді відбору до Ліги чемпіонів «Лудогорець» вилетів від данського «Мідтьюлланна», проте вже у відборі до Ліги Європи зміг реабілітуватися перемогою над мінським «Динамо» і потрапити в груповий етап. Уже на цій стадії болгарський клуб провалюється і демонструє огидні результати, в першому турі колектив програв «Антверпену» в домашніх стінах, а в минулому матчі не зміг впоратися з «ЛАСКом» і знову зазнав поразки.

«Тоттенхем Хотспур»

Підопічні Жозе Моуріньо, на відміну від суперників, добре почали сезон, «шпори» знаходяться в зоні Ліги чемпіонів в рамках англійської Прем'єр-ліги і не програють п'ять матчів поспіль. Лондонці роблять більший упор на чемпіонат, це можна зрозуміти хоча б з того, як португальський фахівець вибудовує гру в Лізі Європи і який склад вибирає.

Як приклад можна взяти гру минулого туру проти «Антверпена». Моуріньо явно недооцінив суперника і залишив кращих гравців атаки в запасі, та й самі гравці, бачачи поведінку тренера, трохи розслабилися, за що в першому таймі отримали ляпас у вигляді голу Рафаелова. На початку другої половини зустрічі «особливий» випустив відразу п'ять нових гравців, в числі яких були Сон і Кейн, однак, навіть не дивлячись на масовану заміну, лондонці не змогли нанести жодного удару в площину воріт суперників і мінімально поступилися в тій зустрічі.

Особисті зустрічі команд

Команди вперше в історії зійдуться в очному протистоянні.

Передбачувані склади команд

«Лудогорець»: Ілієв, Сісіньо, Моці, Вердон, Недялков, Баджо, Сантана, Янков, Анісент, Текпетей, Ману.

«Тоттенхем»: Льоріс, Доерті, Санчес, Альдервейрельд, Девіс, Хойбьєрг, Вінкс, Бейл, Ло Чельсо, Сон, Кейн.

Прогноз на протистояння

Моуріньо явно повинен зробити висновки з минулого матчу, а тому ми очікуємо появи на полі більш серйозного складу, ніж у минулому турі. До того ж, перед невеликою перервою на ігри збірних команді важливо буде закріпитися на одному з перших місць в групі J. З огляду на перераховані вище фактори, ми вважаємо що оптимальним варіантом для ставки на майбутнє протистояння буде позиція - П2 з форою -1.5 з коефіцієнтом 1.82 по лінії FavBet.

 

5 листопада, четвер

«Лудогорець» - «Тоттенхем»
Разград. «Лудогорець Арена». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя на Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 0:3
 
  • 10.00
  • 6.00
  • 1.30
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.