Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 21:49
1766
0

Севілья - Краснодар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи продовжать нервіонці свою суху серію в єврокубках

| Оновлено 04 листопада 2020, 21:49
1766
0
Севілья - Краснодар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Один із найбільш очевидних матчів з точки зору букмекерських контор пройде на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан», де місцева «Севілья» прийме «Краснодар». Звичайно ж, незаперечним фаворитом виступають господарі, до того ж у гостей відсутні відразу чотири гравці основи, що ще більше піднімає шанси на перемогу для іспанського колективу.

«Севілья»

Діючі чемпіони Ліги Європи на даний момент мають чотири очки в активі і займають друге місце в групі E Ліги чемпіонів. Жеребкування для «червоно-білих» пройшло дуже успішно, нинішній суперник в особі «Краснодара», а також «Челсі» і «Ренн», хоча і не є найслабшими клубами в нинішньому розіграші найпрестижнішого клубного футбольного турніру, але нинішня «Севілья» цілком здатна здолати кожного з них, а також забезпечити собі достроковий вихід з групи.

У минулому турі «нервіонці» на домашньому стадіоні билися проти «Ренна». Підопічні Юлена Лопетегі статистично знищили французів практично у всіх показниках, починаючи від володіння м'ячем, закінчуючи фолами і гірчичниками. Відзначимо також той факт, що «червоно-чорні» не подали жодного кутового і лише двічі влучили у ворота. Правда своє домінування «Севілья» конвертувала у зміну рахунку лише одного разу, автором результативного удару став Де Йонг, який і приніс господарям мінімальну вікторію.

«Краснодар»

Мураду Мусаєву зараз не позаздриш, як ми писали раніше, в складі «чорно-зелених» серйозні проблеми, на матчі проти «червоно-білих» не з'являться Кабелла, Арі, Клаессон, Петров і Стоцький, а також під великим питанням знаходиться Вандерсон. Особливо відчутні будуть втрати Кабелли і Вандерсона, саме багато в чому завдяки французькому півзахиснику «Краснодар» зміг пройти кваліфікацію і вперше в історії потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів. Також відзначимо і в загальному не найкращу форму «биків», колектив в РПЛ виглядає не дуже впевнено і програв три з останніх чотирьох матчів.

У минулому турі Ліги чемпіонів «Краснодар» на рідному стадіоні протистояв «Челсі». Першу половину матчу господарі трималися непогано і навіть пропущений м'яч не зміг зломити дух команди, проте в другій половині заключного тайму підопічні Мусаєва відверто посипалися і пропустили три голи, програвши у підсумку з рахунком 0:4.

Особисті зустрічі команд

Дані клуби двічі грали між собою, перший раз «Краснодар» переграв «Севілью» з рахунком 2:1, а в другій зустрічі «нервіонці» змогли розгромити «биків» з результатом 3:0.

Передбачувані склади команд

«Севілья»: Боно, Навас, Кунде, Карлос, Акуна, Джордан, Фернандо, Олівер, Окампос, Ель-Хаддаді, Де Йонг.

«Краснодар»: Сафонов, Смольников, Мартинович, Кайо, Чернов, Газінський, Вільєна, Ольссон, Уткін, Рамірес, Берг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що підопічні Юлена Лопетегі зможуть без проблем переграти «Краснодар» з різницею в два або більше м'ячів. А тому нашою ставкою буде позиція - ф. -1.5 на господарів з коефіцієнтом 1.65 по лінії FavBet.

 

 

4 листопада, середа

«Севілья» - «Краснодар»
Севілья. «Рамон Санчес Пiсхуан». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.22
  • 7.10
  • 14.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.