Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 16:13
3321
0

Зеніт - Лаціо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи продовжиться чорна смуга пітерців в єврокубках

| Оновлено 04 листопада 2020, 16:13
3321
0
Зеніт - Лаціо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Зенiт

В рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів фаворит групи F відправиться в гості до аутсайдера, який програв п'ять з останніх шести матчів в рамках найпрестижнішого європейського турніру і щосили намагається перервати низку невдач.

«Зеніт»

Підопічні Сергія Семака потрапили в більш складну групу, ніж в минулому році, однак і тут у клубу з Санкт-Петербурга є всі шанси на прохід в наступний раунд. Правда, самі «синьо-біло-блакитні» абсолютно не вражають своєю грою на футбольному полі. Нагадаємо, що на даний момент колектив розташовується на останньому місці в турнірній таблиці групи F, при цьому не маючи в активі жодного очка, більш того, за дві зустрічі росіяни забили всього лише один гол. Той єдиний м'яч відправився в ворота Брюгге в першому турі, причому в якості автоголу, тоді на «Газпром Арені» підопічні Сергія Семака намагалися втриматися за нічию, але пропустили на третій компенсованій хвилині і зазнали поразки.

У минулому турі «Зеніт» боровся проти «Боруссії» з Дортмунда. В даному випадку спочатку було зрозуміло, що шансів у «синьо-біло-блакитних» практично немає. По грі «джмелі» без проблем змогли здолати супротивників, а росіяни не завдали жодного удару в площину воріт, тоді як «жовто-чорні» двічі вразили ворота гостей і виграли з результатом 2:0.

«Лаціо»

Якщо в минулому сезоні «орли» демонстрували успішну гру в Серії А, а в єврокубках їхні справи зовсім не клеїлися, то в нинішньому все абсолютно навпаки. «Біло-блакитні» в першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів змогли досить несподівано переграти дортмундську «Боруссію» з результатом 3:1, до речі, в тому матчі відзначався Чіро Іммобіле, який забив гол і віддав гольову передачу, але італійський форвард. не зможе вийти на поле в майбутній зустрічі з пітерцями, що істотно послабить атакуючі можливості «орлів».

У минулому турі підопічні Сімоне Інзагі в рамках Ліги чемпіонів боролися проти Брюгге. Бельгійці перед цим успішно змогли впоратися з «Зенітом», а тому підходили до протистояння з упевненістю в своїх силах, що й допомогло їм не відходити від звичної моделі гри і навіть більше володіти м'ячем, однак «Лаціо» зміг завершити зустріч з нічийним результатом і першим місцем в групі. Вище ми вказали на те, що в прийдешньому матчі не буде Іммобіле, але ще двома надсуттєвими втратами можна назвати півзахисників Лукаса Лейву і Луїса Альберто, а також основного голкіпера Томаса Стракошу, які не допоможуть «орлам».

Особисті зустрічі команд

Команди вперше в історії зійдуться в очному протистоянні.

Передбачувані склади команд

«Зеніт»: Кержаков, Караваєв, Ловрен, Ракицький, Жирков, Барріос, Єрохін, Кузяєв, Дріуссі, Мостовий, Дзюба.

«Лаціо»: Рейна, Патрік, Худт, Ачербі, Марушич, Перейра, Пароло, Мілінкович-Савич, Фарес, Корреа, Кайседо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Лаціо» зможе забрати з Пітера хоча б один пункт, однак саме бій буде непростим через відсутність кількох гравців основного складу. Наша ставка - Х2 з коефіцієнтом 1.53 по лінії FavBet.

4 листопада, середа

«Зеніт» - «Лаціо»
Санкт-Петербург. «Газпром Арена». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя на Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2.45
  • 3.45
  • 2.99
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?
Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0
У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.