Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 03:01
1988
2

Марко РОЗЕ: «6:0 – незвичний рахунок для Шахтаря. Гра-відповідь буде іншою»

Наставник «Боруссії» М прокоментував перемогу своєї команди в Києві

| Оновлено 04 листопада 2020, 03:01
1988
2
Марко РОЗЕ: «6:0 – незвичний рахунок для Шахтаря. Гра-відповідь буде іншою»
ФК Шахтар Донецьк. Марко Розе

Наставник менхенгладбахської «Боруссії» Марко Розе прокоментував перемогу своєї команди в 3-му турі Ліги чемпіонів:

– Ваша команда продемонструвала пресинг, позамежну реалізацію, хороші дії в атаці та надійну оборону. Це ідеальна гра «Боруссії» Марко Розе?

– Ми заробили три очки, забивши шість м'ячів і не пропустивши жодного. Реалізували багато моментів, показавши правильну гру в багатьох ситуаціях. Звичайно, залишаються деталі, але їх розберемо пізніше. Це наш день. На виїзді в Лізі чемпіонів «Боруссія» виграла з великим рахунком, і як тренер, я дуже радий.

– Вас чимось здивував «Шахтар»? Що призвело до такого великого рахунку?

– Не беруся ні обговорювати, ні судити нашого суперника. Єдине, що можу сказати, цілком може бути, що «Шахтар» чекав від нас не ту гру, яку ми показали. Думаю, через три тижні в Менхенгладбаху «гірники» покажуть зовсім іншу гру.

– Ваша сьогоднішня виїзна перемога не викликає сумнівів, але закономірний рахунок 6:0?

– Саме перемога була заслуженою. Ми забили чимало красивих голів. Особливо мене вразив другий і третій. Щодо суперника, то у нього багато чого не вийшло. 6:0 – незвичний рахунок для «Шахтаря», саме тому я вважаю, що матч-відповідь буде іншою.

– Алассан Плеа оформив хет-трик. Як оціните його внесок в гру команди?

– Перш за все сьогоднішня перемога – заслуга всього колективу. Але якщо говорити про окремі футболістів, то, дійсно, Алассан показав чудову гру, і його якості я можу охарактеризувати як чудові. Він володіє високою кваліфікацією, і я думаю, що вміння і навички цього гравця будуть відточувати і вдосконалюватися.

– Охарактеризуйте атакуючий тандем Маркус Тюрам – Алассан Плеа.

– Їхня гра чудова, вони розуміють один одного і добре взаємодіють. Це результат наполегливої ​​роботи на тренуваннях. Вони старанно працюють, що дозволяє потім проявляти себе і на полі.

– Ваша команда набрала хорошу форму, про що свідчать результати в Лізі чемпіонів і Бундеслізі. Чи не шкодуєте, що зараз доведеться піти на паузу, пов'язану з іграми збірних?

– Я хвилююся через те, як футболісти зможуть проявити себе в умовах такого жорсткого графіку, переживаю про здоров'я моїх хлопців, наскільки їм вдасться витримати такий ігровий ритм, коли матчі проходять кожні два-три дні. Саме це мене найбільше турбує.

– Як ви себе почуваєте в статусі лідера групи?

– Ми провели рівно половину матчів і тепер дивимося на інші команди з першого місця. Але це тільки половина шляху і три гри, що залишилися, можуть все змінити. Що відомо напевно: через три тижні «Шахтар» буде показувати абсолютно іншу гру та постарається повернути ситуацію на свою користь. Тому ми зараз порадіємо перемозі, а далі будемо працювати над тим, щоб утримати зайняту позицію.

– «Боруссія» здобула другу перемогу поспіль, при цьому не пропустивши жодного м'яча. Це збіг обставин чи закономірність?

– Я не вважаю, що ми зробили щось надприродне. Не пропустили жодного м'яча, але це наслідок проведеної роботи. І нам ще потрібно працювати.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stelios Komnin
2 гол удивил...Чем? Рикошетом от соперника.
Когда соперник стоит - можно и 10 забить. Тут не Боруссию хвалить, а критиковать Шахтер. Но прав в Германии игра будет похожа на матч с Хоффенхаймом на встречных курсах.
Bolshoi
Только попробуйте слить игру