Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 листопада 2020, 15:29
626
0

Руслан КОСТИШИН: «Після матчів збірних знову порадуємо якісною грою»

Наставник «Колоса» – про поразку від «Олімпіка»

| Оновлено 03 листопада 2020, 15:29
626
0
Руслан КОСТИШИН: «Після матчів збірних знову порадуємо якісною грою»
ФК Колос. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин висловився про причини поразки своїх підопічних у поєдинку восьмого туру чемпіонату УПЛ з «Олімпіком» (1:2).

«Перш за все, не слід драматизувати ситуацію, адже це всього лише друга наша невдача в сезоні після поразки від «Шахтаря» ще на старті чемпіонату. Інша справа, що в поєдинку з «Олімпіком» нам не вистачило стабільності і це не може не турбувати. Видавши відмінний перший тайм, після перерви ми якось знітилися. Цілком можливо, що до цього відрізка сезону у хлопців накопичилася втома, до речі, це вже було помітно по попередньому поєдинку - з «Минаєм».

Тим не менш, через дебют в Лізі Європи у футболістів було менше часу для відновлення і підготовки до нових випробувань, також не можна забувати, що в команді вистачає вікових гравців. А ротація складу була викликана не моєю невизначеністю з тим, кому віддавати перевагу, а травмами виконавців. До того ж, коли вони в розпал чемпіонату поверталися в стрій, то перебували не в однаковій мірі готовності з іншими одноклубниками. І це теж позначалося на роботі командного механізму.

Ось і після поєдинку з «Олімпіком» не обійшлося без пошкоджень у Дениса Костишина, Євгена Задої, Владислава Ємця і невідомо, чи допоможуть вони в черговому календарному матчі з «Дніпром-1». Звичайно, я теж переживаю, що в жовтні «Колос» трохи зменшив оберти. Сподіваюся, що під час листопадової паузи в чемпіонаті, викликаної участю збірної України в міжнародних поєдинках, футболісти як слід відновляться, спорожніє лазарет і на фініші першої частини сезону «Колос» знову порадує якісною грою», - сказав Костишин.

Нагадаємо, що поєдинок дев'ятого туру чемпіонату УПЛ «Дніпро-1» – «Колос» відбудеться 6 листопада.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.