Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2020, 21:01
3613
1

Локомотив - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Підопічні Симеоне в черговий раз перевірять москвичів на міцність

| Оновлено 03 листопада 2020, 21:01
3613
1
Локомотив - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Локомотив

У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів один з фаворитів квартету відправиться до Москви і постарається набрати чергові три очки для виходу до плей-оф. Однак господарі явно будуть налаштовані на боротьбу. Незважаючи на кризу у внутрішньому чемпіонаті, підопічні Ніколіча все ще міцний горішок, який «матрацникам» може бути не по зубах.

«Локомотив Москва»

«Залізничники» в нинішньому сезоні демонструють не найкращу гру в атаці. Після відходу Олексія Міранчука у москвичів поменшало креативності на вістрі атаки, а повернення Федора Смолова з «Сельти» далеко не панацея в даній ситуації. Форвард збірної Росії за одинадцять матчів забив всього лише три голи, хоч це і кращий показник в складі, все ж така статистика далека від оптимальної. Більш того, «Локомотив» найгірша атакуюча команда не тільки в групі А Ліги чемпіонів, але також у них найгірший показник забитих м'ячів серед першої десятки російської Прем'єр-ліги, де «червоно-зелені» забили всього лише чотирнадцять голів.

У минулому турі найпрестижнішого європейського турніру підопічні Ніколи Калініча боролися з «Баварією». Багато хто до початку зустрічі вважали, що москвичі виберуть тактику гри на відбій, але «Локомотив» активно контратакував і навіть зміг забити, маючи шанс на нічию, але сила «зірок півдня» виявилася непідвладною господарям і тому німці дотиснули росіян, вигравши зустріч з результатом 1:2.

«Атлетіко Мадрид»

Підопічні Дієго Сімеоне в нинішньому сезоні показують впевнену гру і при кризі у «Реала» і «Барселони» цілком можуть претендувати на золоті медалі іспанської Прімери. На даний момент «матрацники» розташовуються на третьому місці в турнірній таблиці і мають в активі чотирнадцять очок, однак також у команди два матчі в запасі, що ставить їх на перше місце за втраченими пунктам. Також зауважимо, що саме колектив Симеона є єдиним у вищому дивізіоні Іспанії, який до цих пір жодного разу не програв.

У минулому турі групового етапу Ліги чемпіонів «Атлетіко» протистояв «Зальцбургу». В середині першого тайму голом відзначився Льоренте, а під кінець стартовою сорокап'ятихвилинці Собослаі зміг відновити паритет на табло. Початок другої половини зустрічі не було за «матрацниками», м'яч у свої ворота відправив Феліпе. Однак господарів врятував Фелікс, молодий плеймейкер забив на п'ятдесят другій та вісімдесят п'ятій хвилинах і приніс три очки в скарбничку мадридського колективу.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять зустрічей між цими суперниками «Атлетіко» здобути чотири перемоги і один раз «матрацники» і «залізничники» зіграли внічию. Зауважимо, що всі перемоги мадридської команди були з відривом в мінімум два голи.

Орієнтовні склади команд

«Локомотив Москва»: Гільєрме, Живоглядов, Чорлука, Серкейра, Рибус, Ігнатьєв, Куликов, Крихов'як, Смолов, Міранчук, Луїш.

«Атлетіко Мадрид»: Облак, Тріпп'є, Савич, Хіменес, Лоді, Корреа, Льоренте, Торрейра, Коке, Суарес, Фелікс.

3 ноября, вiвторок

«Локомотив» - «Атлетіко»
Москва. «РЖД Арена». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя на Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 11.00
  • 4.84
  • 1.39
Сделать ставку
 
  • 10.00
  • 5.00
  • 1.36
Сделать ставку
 
  • 10.50
  • 4.90
  • 1.35
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mustapha
Я так розуміє,в редакції роїться кубло ватних сєпарів,які затято та безкарно пропагують брудних рашистських казламордих свиней.