Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2020, 15:36
2846
3

Роман САНЖАР: «Шахтар не вищий за Боруссію класом»

Нічия в поєдинку з німецьким клубом буде хорошим результатом для «гірників», впевнений фахівець

| Оновлено 02 листопада 2020, 15:36
2846
3
Роман САНЖАР: «Шахтар не вищий за Боруссію класом»
ФК Карпати Львів. Роман Санжар

Відомий український тренер Роман Санжар поділився очікуваннями від поєдинку донецького «Шахтаря» з «Боруссією» з Менхенгладбаха у Лізі чемпіонів.

«Я не вважаю, що «Шахтар» вищий класом за «Боруссію» і в обов'язковому порядку повинен брати свої три очки. «Боруссія» з Менхенгладбаха виступає в дуже сильному чемпіонаті і якщо з року в рік завойовує право представляти Німеччину в єврокубках, то вже тільки це свідчить про її високу якість. Інша справа, що, на мій погляд, у складі донеччан більше креативних виконавців, які своїми нестандартними діями можуть створювати складності добре налагодженому механізму «Боруссії». Ось чому завтра дуже багато буде залежати від того, чи зуміють «гірники» скористатися своїми козирями.

Хоча, повторюю, на «Шахтар» чекає серйозне випробування. Думаю, що головний тренер донеччан Луїш Каштру і далі буде довіряти тим футболістам, які голосно заявили про себе в протистояннях з іспанським «Реалом» і італійським «Інтером». Якщо зміни у складі «Шахтаря» і будуть, то незначні. На вістрі атаки знову, швидше за все, зіграє Жуніор Мораес. Мені здається, що Луїш Каштру подбає про надійність тилів, тим більше, що в матчах з «Реалом» та «Інтером» його підопічні досягли успіху в командних діях у захисті, а вже потім буде націлювати їх на пошук найкоротших шляхів до воріт німців. А що «гірники» будуть вміло вибігати в контратаки — не сумніваюся. Звичайно, зі стратегічної точки зору «Шахтарю» потрібно перемагати «Боруссію», це б гарантувало йому продовження виступів в єврокубках навесні, однак і нічийний підсумок буде прийнятним результатом», — зазначив Санжар.

Поєдинок третього раунду групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» — «Боруссія» Менхенгладбах відбудеться у вівторок, 3-го листопада, о 19:55.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кейн забив Луніну історичний гол для англійців у Лізі чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 23:30 1
Кейн забив Луніну історичний гол для англійців у Лізі чемпіонів

Гаррі вивів мюнхенців уперед на 57 хвилині

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Рух тоже не выше Боруссии классом.
Александр Шевченко
Немцы играют и дают играть) Ухаха, че за мантра, они два матча играли на контратаках и организованно в защите, не ну в мачте с шахтой они, как фавориты могут играть с позиции силы, но это будет ошибка большая. Нужно компактно играть в обороне с высоким прессингом и надеяться на контратаки быстроногих Плеа и Тюрама, ну а на замене лось Эмболо еще есть, который в случаее чего может потерзать уставших кротов.
pricolist
С Боруссией Шахтеру будет легче, чем с Интером. Немцы и сами играют, и другим дают. Шахтер должен брать 3 очка, иначе ухудшит свое положение в группе