Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 листопада 2020, 15:55
2111
0

Лідс - Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Переможець увірветься до лідируючої групи

| Оновлено 02 листопада 2020, 15:55
2111
0
Лідс - Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

Напевно, найцікавіший матч для нейтрального вболівальника в понеділок відбудеться на стадіоні «Еллан Роуд», де місцевий Лідс Юнайтед прийме Лестер Сіті. Обидві команди знаходяться в першій половині турнірної таблиці Англійської Преьмер-ліги і демонструють цікаву атакуючу модель гри, через що спостерігати за їхніми матчами одне задоволення.

Лідс Юнайтед

Тактичний геній Марсело Б'єлси потужно стартував в дебютному сезоні в рамках АПЛ, на даний момент його підопічні займають дев'яте місце в турнірній таблиці і мають в активі десять очок. При аргентинському коучі відмінно відчуває себе Бемфорд, нападник вже встиг набити шість голів і віддати одну гольову передачу, а все завдяки дивовижній атакуючій схемі тренера. Але і вона не без гріха, часто «Лідс» пропускає там, де це не обов'язково, лише в двох зустрічах нинішнього сезону в матчі за участю «Юнайтед» було забито менше трьох голів.

У минулому турі «павичі» на виїзді билися проти «Астон Вілли». Бірмінгемці підходили до протистояння з ідеальною статистикою: чотири перемоги в чотирьох зіграних матчах. «Лідс» в обох таймах контролював м'яч більшу частину часу, проте якщо в першій половині гри господарі були краще в атаці, то в другій сорокап'ятихвилинці саме підопічні Б'єлси робили результат і він виявився позитивним для гостей. Справжнє свято влаштував вищезгаданий Бемфорд, який оформив хет-трик у ворота «Астон Вілли», а ось господарі жодного разу не змогли вразити володіння Месьє. Підсумковий рахунок - 3:0 на користь «Лідса» і перша поразка бірмінгемського клубу в нинішньому розіграші АПЛ.

Лестер Сіті

«Лисиці» в нинішньому сезоні явно ціляться на чергове потрапляння в зону Ліги чемпіонів. У минулому сезоні команді не вдалося зачепитися за лідируючу четвірку через провальне закінчення чемпіонату, проте старт цього сезону більш сприятливий і дає надії уболівальникам на те, що їхні улюбленці доб'ються бажаного результату. Під керівництвом Брендана Роджерса в нинішньому сезоні «Лестер Сіті» показує впевнену гру, лише двічі команда оступилася, поразки були від «Вест Хема» і «Астон Вілли», причому останні були на піку своєї форми, а ось з «молотобійцями» гру провалили самі «сині».

У минулому турі «лисиці» боролися проти «Арсеналу». Виїзна гра могла обернутися третьою поразкою поспіль, однак Роджерс зробив висновки і зміг переграти Артету на його полі завдяки чудовому забігу Джеймі Варди в кінці гри, саме він і відправив м'яч у сітку воріт, забезпечивши «Лестеру» мінімальну перемогу.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів «Лідсу» вдалося лише раз переграти «Лестер», при цьому «лисиці» перемагали «павичів» двічі, а також два рази була зафіксована нічия. Відзначимо, що підопічні Брендана Роджерса виграли останні три виїзних матчі в рамках АПЛ.

Орієнтовні склади команд

Лідс Юнайтед: Месьє, Даллас, Кох, Ейлінг, Аліоскі, Кошта, Кліх, Шеклтон, Харрісон, Родріго, Бемфорд.

Лестер Сіті: Шмейхель, Фофана, Еванс, Фукс, Олбрайтон, Тілеманс, Менді, Джастін, Прат, Медісон, Варді.

Прогноз на протистояння

З огляду на чудову гру в атаці обох опонентів, ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 1.64. Також непогано виглядає позиція - тотал більше 2.5 з котируванням 1.76.

 

2 листопада, понеділок

«Лідс» - «Лестер»
Лідс. «Елланд Роуд». Початок о 22:00
Пряма трансляція на Setanta
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2.68
  • 3.70
  • 2.64
Сделать ставку
 
  • 2.60
  • 3.80
  • 2.60
Сделать ставку
 
  • 2.61
  • 3.80
  • 2.66
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 2
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 36
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.