Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 листопада 2022, 07:06
1874
0

Перша ліга. Чорноморець переміг Миколаїв і залишився лідером

Огляд матчів 10-го туру другого дивізіону України

| Оновлено 02 листопада 2022, 07:06
1874
0
Перша ліга. Чорноморець переміг Миколаїв і залишився лідером
ФК Чорноморець

«Полісся» на своєму полі впевнено розібралося з «ВПК-Агро». Хоча варто відзначити, що перший тайм виграв колектив з Шевченківки, за який голом відзначився Павло Мілесін. Але в другому таймі житомиряни зібралися з духом і забили три м'ячі в ворота гостей. За «Полісся» точними ударами відзначилися Ярослав Галенко, Андрій Ковальов і Денис Галенков. Відзначимо, що «ВПК-Агро» догравав поєдинок у меншості, оскільки червону картку отримав Іван Білий.

Без проблем розібрався зі своїм опонентом «Агробізнес». Команда з Волочиська в рідних стінах впевнено перемогла «Прикарпаття», завдяки голу Івана Когута і дублю Руслана Черненка.

Справжня заруба сталася в Херсоні, де «Кристал» приймав «Верес». Рівненська команда виграла перший тайм після голу Романа Гончаренка. У дебюті другого тайму «Верес» збільшив перевагу завдяки точному удару Михайла Шестакова. Кристал зумів відквитати пропущений гол: точно пробив Андрій Барлад. І тут, напевно, згадався подвиг херсонської команди в минулому турі, коли вона в Києві сенсаційно обіграла «Оболонь». Але «Верес» Юрія Вірта в цьому сезоні дуже хороший. «Червоно-чорні» знову розписалися в воротах Ярослава Герасименка: цього разу забив Віталій Тимофеєнко. Але «Кристал» не збирався здаватися. Іван Головкін знову скоротив розрив у рахунку. Більше південці м'ячів не забивали, а «Верес» переміг на виїзді з рахунком 2:3.

«Нива» Тернопіль і «Кремінь» порадували публіку гольовим футболом. Команди другий тур поспіль забили по два м'ячі в матчі і, напевно, цілком справедливо розписали мирову 2:2. «Кременю» вдалося забити тернопільській команді гол в роздягальню після точного удару Станіслава Сорокіна. У другій половині поєдинку гості з Кременчука тільки раз забили: зробив це Фернандо. А за «Ниву» свої автографи у воротах опонента залишили Ігор Гатала і Сергій Кисленко. Красиві «2:2» вималювалися на табло за підсумком матчу в «Файному місті Тернопіль».

У третьому матчі поспіль переміг «Гірник-Спорт». Підопічні Ігоря Жабченка з мінімальною перевагою 1:0 переграли на виїзді «Альянс». Переможний гол до свого активу записав на 75-й хвилині Дмитро Семенів.

«Авангард» здобув першу виїзну перемогу в сезоні. Краматорчани зуміли переграти в Луцьку «Волинь». Господарі поля, хоч і володіли перевагою, поступилися в цій зустрічі з рахунком 0:1. За «Авангард» переможним голом відзначився на 78-й хвилині 20-річний екс-півзахисник «Колоса» Арсентій Дорошенко.

Реабілітувалася за осічку в минулому матчі «Оболонь». Кияни в центральному матчі туру обіграли в Харкові «Металіст 1925» також з рахунком 0:1. За «пивоварів» у середині другого тайму переможний м'яч забив Олексій Майданевич.

Також після поразки в минулому турі порадували одеську торсиду футболісти «Чорноморця». Підопічні Сергія Ковальця в принциповому південному дербі виявилися сильнішими за «Миколаїв», який в разі перемоги в турнірній таблиці міг впритул наблизитися до представників Південної Пальміри. Але одесити перемогли в поєдинку з рахунком 2:0. Дубль оформив 23-річний нападник Артем Ковбаса в першому таймі.

Ця вікторія дозволила «морякам» залишитися на лідируючій позиції, маючи в активі 21 очко. В спину «Чорноморцю» дихає «Гірник-Спорт», у якого 20 балів. У третього «Вереса» 17 очок. Далі йдуть «Волинь» і «Металіст 1925» (по 15 балів), а також «Миколаїв» (14 очок). Як бачимо, заруба у верхній частині турнірної таблиці Першої ліги йде серйозна. Замикає таблицю «Кристал», у якого три очки.

Перша ліга. 10-й тур

31 жовтня, субота

«Полісся» - «ВПК-Агро» - 3:1
Голи:
Галенко, 58, Ковальов, 70, Галенков, 88 – Мілесін, 42.
Вилучення: Білий, 70 («ВПК-Агро»).

«Агробізнес» - «Прикарпаття» - 3:0
Голи:
Когут, 37, Черненко, 48, 88 (з пенальті).

«Кристал» - «Верес» - 2:3
Голи:
Барладим, 58, Головкін, 78 – Гончаренко, 14, Шестаков, 53, Тимофеєнко, 65.

«Нива» Т – «Кремінь» - 2:2
Голи:
Гатала, 58, Кисленко, 82 – Сорокін, 45+2, Фернандо, 61.

«Альянс» - «Гірник-Спорт» - 0:1
Гол:
Семенів, 75.

«Волинь» - «Авангард» - 0:1
Гол:
Дорошенко, 78.

«Металіст 1925» - «Оболонь» - 0:1
Гол:
Майданевич, 69.

«Чорноморець» - «Миколаїв» - 2:0
Голи:
Ковбаса, 3, 38.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.