Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 листопада 2020, 15:03
949
0

Ньюкасл - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зможуть іриски повернутися на вершину

| Оновлено 01 листопада 2020, 15:03
949
0
Ньюкасл - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

Сьомий тур Англійської прем'єр-ліги подарує вболівальникам цікаве протистояння між «Ньюкасл Юнайтед» і «Евертоном», яке пройде на стадіоні «Сент-Джеймс Парк». Незважаючи на виїзний статус саме «іриски» є фаворитами в майбутньому матчі.

Ньюкасл Юнайтед

Призначення Стіва Брюса в якості нового тренера «сорок» засмутило деяких фанатів ще в минулому сезоні, це легко пояснюється тим, що англійський коуч спеціалізується на порятунку аутсайдерів від вильотів в Чемпіоншип, а з серйозними командами у Брюса ніколи не виходило продуктивної співпраці. Ще більше роздратування викликає власник клубу, який намагається позбутися свого володіння, ніби це набридлива іграшка, все це створює негативну обстановку в тому числі в і роздягальні. На даний момент «Ньюкасл Юнайтед» розташовується на чотирнадцятому місці в турнірній таблиці і має вісім очок. Відзначимо цікавий факт, Андрю Керрол не забив жодного гола після повернення в команду.

У минулому турі «сороки» на виїзді протистояли «Вулверхемптону». Команди показували досить симпатичну гру, але «вовки» більше володіли м'ячем і завдали більше ударів, тому не дивно, що саме вони відкрили рахунок, а автором гола став Хіменес. Лише на передостанній хвилині основного часу зустрічі «Ньюкасл» зміг врятуватися від поразки завдяки точному удару Мерфі.

Евертон

Карло Анчелотті проводить чудову роботу на посаді головного тренера «Евертона», під його керівництвом мерсисайдці піднялися на перше місце в турнірній таблиці і на даний момент мають тринадцять очок в активі. Більш того, старт нинішнього сезону став кращим в історії з того моменту, як «сині» останній раз ставали чемпіонами Англії. Окремо слід відзначити Домініка Кальверта-Льюїна, британський форвард зміг набити сім м'ячів у восьми останніх матчах в рамках АПЛ.

У минулому турі «Евертон» на виїзді грав проти «Саутгемптона». У тому протистоянні «ірисок» ніби підмінили, команда вперше програла свій матч і взагалі по ходу зустрічі виглядала блідою тінню самих себе, до того ж, «синіх» деморалізували швидкі голи від «святих», які зробили рахунок 2: 0 вже до тридцять п'ятому хвилині. Відзначимо, що рахунок таким і залишився до фінального свистка.

Особисті зустрічі команд

За останні шість матчів «Ньюкасл Юнайтед» лише раз зміг переграти «Евертон», а ось «іриски» змогли здобути перемогу тричі і двічі команди завершили зустріч з нічийним рахунком.

Орієнтовні склади команд

Ньюкасл Юнайтед: Дарлоу, Мерфі, Шер, Ласселлс, Фернандес, Люїс, Хендрік, Лонгстафф, Хайден, Сент-Максимен, Вілсон.

Евертон: Пікфорд, Годфрі, Міна, Кін, Нкунку, Докоре, Аллан, Гоміш, Івобі, Бернард, Кальверта-Льюїн.

Прогноз на протистояння

Букмекерські контори ставлять на гостей, але ми відзначили цікаву статистику, «Евертон» пропускає мінімум два голи в останніх трьох матчах, а «Ньюкасл» пропускає по два голи протягом останніх шести домашніх зустрічах. Більш того, в останніх чотирьох матчах між цими суперниками незмінно забивали обидва колективи, а тому нашій ставкою буде позиція - обидві команди заб'ють.

1 листопада, неділя

«Ньюкасл» - «Евертон»
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». Початок о 16:00
Пряма трансляція на Setanta
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3.68
  • 3.50
  • 2.14
Сделать ставку
 
  • 3.60
  • 3.50
  • 2.10
Сделать ставку
 
  • 3.51
  • 3.50
  • 2.16
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

ВІДЕО. Грузинські гравці після виходу на Євро залишили послання країні 404
Футбол | 27 березня 2024, 13:49 5
ВІДЕО. Грузинські гравці після виходу на Євро залишили послання країні 404

Збірна Грузії вперше в історії зіграє на чемпіонаті Європи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.