Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 листопада 2020, 15:11
1493
0

Удінезе - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Скільки заб'є Ібрагімович

| Оновлено 01 листопада 2020, 15:11
1493
0
Удінезе - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Twitter

В рамках шостого туру італійської Серії А на стадіоні «Дачія Арена» місцевий «Удінезе» прийме «Мілан». Команди знаходяться в різних частинах турнірної таблиці, однак на цей матч буде цікаво подивитися хоча б через те, щоб побачити як «дияволи» поведуть себе після того, як їхня серія перемог була перервана.

Удінезе

Підопічні Луки Готті почали поточний змагання дуже слабо, «зебри» на даний момент розташовуються лише на вісімнадцятому місці в турнірній таблиці Серії А і мають в активі три очки, які були здобуті після єдиної перемоги в сезоні над «Пармою». Також додамо, що колектив є другим в лізі за найменшим кількість забитих голів, «Удінезе» лише п'ять разів зміг відправити м'яч у сітку воріт суперників.

У минулому турі підопічні Луки Готті на виїзді грали з «Фіорентиною». «Фіалки» з перших хвилин заволоділи ініціативою і до середини стартовою тайму вели в рахунку 2:0, а голами відзначилися Кастровілл і Міленкович. Ближче до свистка на перерву гості змогли відіграти один м'яч після точного удару Окака. На початку другого тайму все той же Кастровілл знову збільшив розрив у рахунку, лише під кінець зустрічі Окака зробив рахунок 3:2, але, не дивлячись на його зусилля, команда все одно програла.

Мілан

А ось «червоно-чорні» видають один з кращих стартів в історії і заслужено займають перше місце в турнірній таблиці Серії А. Підопічні Стефано Піолі демонструють чудову гру, при цьому, не маючи яскравих зірок в своєму складі. Проте, відзначити Златана Ібрагімовича варто, шведський ветеран переживає вже третю молодість і здається, що з роками форвард все гарнішає, на даний момент Ібра є найкращим бомбардиром Серії А з шістьма забитими м'ячами, що на один більше, ніж у всієї команди нинішніх суперників . Також відзначимо, що «Мілан» показує гідну гру в обороні і в статистиці пропущених м'ячів поступається лише «Вероні».

У минулому турі «дияволи» боролися проти «Роми». Футболісти почали запалювати відразу після стартового свистка, вже на другій хвилині Ібрагімович забив перший гол в матчі, через дванадцять хвилин Джеко відповів своїм результативним ударом і до кінця першого тайму колективи голів не забивали. Але в завершальній сорокап'ятихвилинці знову почалася перестрілка, спершу відзначився Салемакерс, а після з неоднозначного пенальті паритет на табло відновив Верету. У фінальній стадії матчу пристрасті були напружені до межі, Ібрагімович зміг оформити дубль і практично здобув для своєї команди чергові три очки, але римлян врятував результативний удар Кумбульї. Таким чином, колективи закінчили зустріч з результатом 3:3.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів «Удінезе» лише раз переграв «Мілан», двічі команди зіграли внічию і ще два рази вікторію святкували «дияволи».

Орієнтовні склади команд

Удінезе: Муссо, Бека, Майо Самір, Моліна, Пауль, Арслан, Перейра, Ауеян, Лазанья, Чука.

Мілан: Тетерушану, Калабріа, К'яєр, Романьйолі, Ернандес, Кессіє, Беннасер, Леан, Чалкханоглу, Салемакерс, Ібрагімович.

Прогноз на протистояння

З огляду на перевагу в статистичних показниках, стабільній грі і в цілому в класі гравців, ми вважаємо, що «Мілан» зможе без проблем взяти три очки на виїзді, а тому нашій ставкою буде П2.

 

1 листопада, неділя

«Удінезе» - «Мілан»
Удіне. «Фріулі». Початок о 13:30
Пряма трансляція на Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 4.58
  • 3.90
  • 1.84
Сделать ставку
 
  • 4.60
  • 3.90
  • 1.80
Сделать ставку
 
  • 4.41
  • 3.70
  • 1.76
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.