Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
588
0

Наполі — Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Краща оборона чи краща атака?

Наполі — Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com

Центральним поєдинком 6-го туру італійської Серії А, без сумніву, стане матч між «Наполі» і «Сассуоло». Команди ділять 2-3-е місця в турнірній таблиці і в разі перемоги (а також осічки «Мілана») кожен із суперників може вийти в лідери.

«Сассуоло» вражаюче почав сезон. Команда до сих пір не знає гіркоти поразок у чемпіонаті. І показує атакуючий футбол: підопічні Роберто де Дзербі в п'яти поєдинках наколотили суперникам 16 м'ячів! З них 4 були забиті дальніми ударами. На даний момент це найкращі показники в Серії А. Правда, в останніх двох матчах «нероверді» і пропускали по 3 м'ячі, тож тренеру є над чим працювати.

Що стосується «Наполі», то і команда Дженнаро Гаттузо поки не програвала в чемпіонаті країни. Принаймні, не програвала на полі: за неявку на матч з «Ювентусом» в 3-му турі неаполітанцям зарахували технічну поразку. Інші 4 поєдинки «Наполі» виграв, пропустивши при цьому лише двічі. А два пропущених з гри м'ячі - це теж найкращий показник. Отже, вимальовується класичне протистояння: найкращий захист проти найкращого нападу. Не зайвим буде нагадати, що в площину воріт неаполітанців суперники наносять в середньому 2,3 удари за гру - менше, ніж з будь-якою іншою командою.

Втім, навряд чи Гаттузо буде розраховувати на гру від оборони. Напевно наставник «Наполі» докладно вивчив останні матчі суперника. І якщо вже аутсайдери («Болонья» і «Торіно») змогли забити у ворота «Сассуоло» по 3 м'ячі, то напад неаполітанців здатний відзначитися не менше.

До того ж з лазарету надійшли хороші новини. Зелінські та Елмас, которі пропустили кілька ігор через коронавірус, вже приступили до тренувань в загальній групі. А в четвер у основі на матч Ліги Європи проти «Реал Сосьєдаду» вийшов і Лоренцо Інсіньє. Правда, він отримав пошкодження і тренери вирішили не ризикувати, знявши його в середині першого тайму. Тому навряд чи Гаттузо випустить капітана в матчі проти «Сассуоло» з перших хвилин. А так в лазареті залишається лише Кевін Малкуі, всі інші здорові і рвуться в бій.

У гостей ситуація гірша. Тольян і Гараслін знаходяться на самоізоляції через позитивні тести на COVID-19. А буквально в п'ятницю з'ясувалося, що ще один футболіст головної команди здав позитивний тест і відправився на карантин. Клубний сайт поки не розкриває ім'я хворого. Дефрель, Маньянеллі і Ск'яппакассе 30 жовтня вперше провели тренування за індивідуальним графіком. Навряд чи де Дзербі розраховує на це тріо.

В особистих зустрічах значну перевагу має «Наполі». Команди провели між собою 14 поєдинків в Серії А, і тільки раз перемогу святкував «Сассуоло». Сталося це ще в першому турі сезону-2015/16 (до слова, в тому сезоні «нероверді» встановили клубний рекорд, стартувавши з 6-ти матчів без поразок - до повторення залишилося не програти на «Сан-Паоло»!). В інших 13-ти зустрічах «Наполі» здобув 8 перемог.

Судити зустріч буде Мауріціо Маріані з Риму. Що цікаво, в 10-ти матчах з його участю «Наполі» виграв 9 разів і одного разу зіграв внічию. Маріані також обслуговував 7 поєдинків за участю «Сассуоло»: в цих зустрічах «нероверді» добилися трьох нічиїх і 4 рази програли.

Букмекери віддають перевагу господарям поля. А ми ризикнемо спрогнозувати, що поєдинок буде багатим на голи - і вже точно не нудним!

Орієнтовні склади:
«Наполі»:
Оспіна; Хюсай, Манолас, Максимович, Маріо Руї; Демме, Бакайоко; Лозано, Осімхен, Політано; Петанья.
«Сассуоло»: Консильї; Мюлдюр, Феррарі, Кірікеш, Кірьякопулос; Локателлі, Бурабія; Берарді, Лопес, Джурічіч; Капуто.

 
  • 1,54
  • 4,98
  • 6,05
Сделать ставку
 
  • 1,53
  • 4,65
  • 5,90
Сделать ставку
 
  • 1,52
  • 4,80
  • 5,80
Сделать ставку

1 листопада, неділя

«Наполі» — «Сассуоло»
Неаполь. Стадіон «Сан-Паоло». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 3:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 20:46 0
Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ

Ікер вважає, що проти «Боруссії» має зіграти саме український воротар

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 16
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.