Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2020, 05:15
10068
12

Штамп про розлучення! У сервісі MEGOGO вирішили не давати Денисову контент

Директор ТК Футбол 1/2/3 вважає, що підписаних паперів потрібно дотримуватися

| Оновлено 31 жовтня 2020, 05:15
10068
12
Штамп про розлучення! У сервісі MEGOGO вирішили не давати Денисову контент
ТК Футбол 1/2/3

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у авторській програмі Денисов TIME прокоментував ситуацію з правами на трансляцію Ла Ліги і Бундесліги, а також єврокубків.

«У нас був підписаний контракт з сервісом MEGOGO про те, що ми придбаємо субліцензію. Ми довгий час були в переговорах з ними по каналах Футбол. Я був в тому числі одним з «драйверів» цієї історії, щоб вона відбулася. У серпні ми були дуже близькі до цієї угоди, потиснули руки і пішли дописувати меморандум. В результаті прорахували і повернулися з тим, що угоди не буде.

Після цього вони мабуть вирішили, що чорт з ними, з тими паперами, підписаними щодо Ла Ліги і Бундесліги. Вони вирішили не давати нам контент. Тут ситуація незрозуміла для мене, підписаних паперів потрібно дотримуватися. Відносини з MEGOGO були і залишаться, але такий штамп в паспорті про розлучення буде в даній ситуації.

Те ж саме було і з Лігою чемпіонів і Лігою Європи. У тому числі і тому MEGOGO хотіли отримати канали Футбол. Два роки тому цей продукт був придбаний в УЄФА спільно з провайдером Воля. У нас також був підписаний меморандум, що цей контент на інші канали ми не передаємо. Ми це жорстко намагалися дотримуватися, але на останній рік контракту наші партнери з Волі сказали: «Хлопці, нам треба якось заробляти гроші, все»!

В результаті були запущені 12 каналів, які є просто стрімами. Під канал має бути ліцензія. Далі історія переходить в юридичні рамки і суперечки. Зрозуміло, що MEGOGO було важливо отримати цей контент. Буде тендер Ліги чемпіонів, він уже по суті почався, але давайте це залишимо на наступні випуски. Буду розповідати, щоб менше локшини і чуток поширювалося в паблік».

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років
Футбол | 26 квітня 2024, 13:15 1
Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років

Олексій Рижков – про португальський клуб, який останнім часом пристойно прогресує

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Денисов, так вы сами ламались несколько лет и не позволяли Мегого транслировать ваши каналы и они вам кинули отличную ответку. На футболах уже почти нет эксклюзивного контента и они все менее интересны.
True
Всі х.ві один пенісов ангел.
Barsa_che
Телеканалам Футбол 1,2,3, пора закрываться, толку от них, если они не транслируют лучшие чемпионаты, Испанский, Английский и др. Даже стыдно называться тклеканалами Футбол.
SportsMan
Я правильно понимаю ситуацию: изначально у Мегого были права на Ла Лигу и Бундеслигу, к Мегого обратился Денисов с просьбой разрешить транслировать эти чемпионаты, и они договорились, а потом, когда у Денисова появились права на Лигу чемпионов, уже из Мегого обратились к Денисову по поводу ЛЧ, так он их послал, а теперь права качает, мол, почему Мегого отказывается давать Ла Лигу и Бундеслигу? Если так, то Денисов, конечно, просто ох..л!
ihor35
Денисов!
Попка не болит???????
Ты что обещал Рыжему???????????????
Юрий Тютюшев
А что вообще теперь показывают) футболы чемпионат зимбабве и Лигу Запаребриковых Чемпионов)))?
zzg77
Когда же они вообще закроются со своим суперклюбом?? Надоела эта рожа!!!
Denmark1107
Це вам, гіпер-хитрож*пим, ПРОФЕСІЙНА відповідь і МУДРА вендета за тупориле жмотство цих 3-х футболів для користувацького загалу. Я вже писав, що Ахметов - він хазяїн каналів футбол - є співвласником інтернет-кінотеатру Oll.tv, котрий сам по собі має жалюгідний рейтинг серед MEGOGO, Sweet.tv, YouTV, Divan.tv, and, and, and... І, власне, тримається на за рахунок 3-х футболів, т.я. решта Спорт-блоку у них повна ж**а з 9-ма усього каналами, на тлі МЕГОГОШНИХ 16-ти + 12 єврокубкових...
Все б було непогано, якби ці оллтівісти не вмикали гонористість і амебну пихатість...
Мабуть, таких от денісових потрібно на декілька років повернути до 3-х канального совкового ЧАСУ, щоб такі оркоголові згадали, що таке сучасний бізнес і чесна конкуренція.
svetikrm
Воля, конечно, поспешила. Надо было год подождать. Теперь эти рыжие тараканы сделают всё, чтобы наказать Волю за нарушение меморандума.
Oleg Savchuk
Диронецьким провели по губам аххахах
maxno
Большая ошибка жизни. Денисов