Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2020, 13:59
1357
0

Колос — Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжить ковалівська команда рекордну серію?

| Оновлено 31 жовтня 2020, 13:59
1357
0
Колос — Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суботній ігровий день Прем'єр-ліги розпочнеться матчем у Ковалівці: місцевий «Колос» прийматиме донецький «Олімпік». Поєдинок обіцяє бути безкомпромісним, адже «олімпійці» в поточному сезоні ще не грали внічию. Є своя серія і у «Колоса», причому рекордна: команда не програє в УПЛ протягом шести зустрічей.

У цих шести матчах «Колос» набрав 12 очок, що дозволяє йому ділити 4-5-е місця з чернігівською «Десною». Втім, слід зазначити, що ковалівці поки провели лише один поєдинок з командою, яка знаходиться вище в турнірній таблиці. Сталося це ще в першому турі, і суперником був чемпіон країни. «Шахтар» впевнено переміг - 3:1, але після цього «Колос» і не програє, відстаючи від того ж «Шахтаря» всього лише на один бал.

А ось «Олімпік» зіграв з усіма чотирма першими командами. І всім програв: і «Динамо», і «Шахтарю», а в останніх двох турах поступився і «Ворсклі» з «Десною». А от у команд з нижньої частини турнірної таблиці «олімпійці» вигравали, причому забиваючи по три м'ячі. 9 набраних очок дали можливість підопічним Ігоря Климовського ділити 7-9-е місця з «Зорею» і «Олександрією».

І ось зараз «Олімпік» їде в гості до команди, яка ніби і не відноситься до числа лідерів, але й «хлопчиками для биття» вже точно не стане. Додав масла у вогонь і головний тренер Руслан Костишин. Після нічийного поєдинку з «Минаєм» (2:2) він заявив: «Можливо, це найгірша за змістом гра нашої команди, якщо порівнювати навіть з минулим сезоном».

Відзначимо, що в тій зустрічі «Колосу» не могли допомогти Зозуля і Оріховський, а Селезньов вийшов на заміну в другому таймі. Однак в п'ятницю, 30 жовтня, це тріо провело перший тайм у складі «дубля». Голів гравці основи не забили, але допомогли молоді розгромити команду «Олімпіка» U-21 з рахунком 6:0. Тож напевно Костишин отримає простір для маневру на домашній поєдинок.

Що стосується попередніх очних поєдинків, то суперники в рамках Прем'єр-ліги зустрічалися тільки двічі, в минулому сезоні. Команди обмінялися гостьовими перемогами: в Києві 1:0 переміг «Колос», а в Ковалівці був сильнішим «Олімпік» - 2:1.

Букмекери віддають перевагу «Колосу», а ми ризикнемо спрогнозувати, що перемога господарів навряд чи буде великою. Однак вікторія «Колосу» потрібна: 30 жовтня відзначив день народження президент клубу Андрій Засуха. І, зрозуміло, футболісти горять бажанням піднести босові подарунок.

Орієнтовні склади:
«Колос»:
Кучерук, Кравченко, Гавриш, Максименко, Чорноморець, Задоя, Оріховський, Смирний, Ільїн, Костишин, Лисенко.
«Олімпік»: Кичак, Лебеденко, Ксьонз, Гришко, Драме, Бабенко, Романовський, Тейшейра, Політило, Беніто, Шахаб.

 
  • 2,27
  • 3,44
  • 3,14
Сделать ставку
 
  • 2,25
  • 3,50
  • 3,10
Сделать ставку
 
  • 2,31
  • 3,40
  • 3,05
Сделать ставку

31 жовтня, субота

«Колос» — «Олімпік»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС - ОЛІМПІК. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Клим Лавренюк
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.