Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 листопада 2020, 15:13
948
0

Алавес - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи заб'є Мессі з гри

| Оновлено 01 листопада 2020, 15:13
948
0
Алавес - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Twitter

Останній суботній матч восьмого туру іспанської Ла Ліги подарує нам протистояння між командами Депортіво Алавес і Барселона. Колективи переслідують різні цілі в даному сезоні, однак на даний момент розташовуються досить близько в турнірній таблиці.

Депортіво Алавес

Підопічні Ману Гарсії в минулому сезоні змогли врятуватися від вильоту і залишитися в головній іспанській лізі з футболу. На даний момент Депортіво Алавес займає п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці Примери і має в активі сім очок. Зауважимо, що колектив дуже мало забиває, за сім турів знищувачі бобів забили всього лише п'ять м'ячів, що є одним з найгірших показників в іспанській Ла Лізі.

У минулому турі Алавес на виїзді протистояв команді Реал Вальядолід. З перших хвилин гості почали домінувати і вже в середині тайму у господарів через грубий фол був вилучений Начо, проте Перес не зміг реалізувати пенальті. В кінці тайму у Депортіво був ще один хороший момент для взяття воріт, але в гру вступив відеоповтор, після якого суддя скасував гол. У другій половині зустрічі Алавес все таки зміг вразити ворота суперника за правилами, причому зробив це двічі, відзначилися Пінья і Сайнс.

Барселона

Під керівництвом Рональда Кумана синьо-гранатові на даному етапі становлення нової команди демонструють не кращі результати, колектив не виглядає домінуючим навіть у власному чемпіонаті. Особливо просідає центр поля і захисна лінія, а у відсутності Тер Штегена в воротах подібні недоробки стають фатальними. Особливо це було видно в Лізі чемпіонів, незважаючи на те, що Барселона взяла три очки з Ювентусом, все ж стара синьйора змогла тричі вразити ворота кулес і лише VAR врятував іспанців від поразки .

У минулому турі Барселона протистояла мадридському Реалу. В рамках першого тайму ель-класико команди показали відкритий футбол і змогли забити по разу, в цілому гра була рівною, проте друга половина зустрічі показала, що Зідан був готовий до бою краще за Кумана. Реал зміг відмінно контратакувати Барселону, а також скористався не найкращими замінами нідерландського фахівця, який прибрав Бускетса і оголив і без того проблемну зону в центрі поля. За підсумком вершкові здолали синьо-гранатових з результатом 1: 3.

Особисті зустрічі команд

В останніх п'яти матчах між цими командами Барселона здобула п'ять вікторій.

Орієнтовні склади команд

Депортіво Алавес: Пачеко, Лежюн, Наварро, Лагурдіа, Мендес, Хота, Батталья, Піна, Дуарте, Хоселу, Луксас.

Барселона: Нето, Дест, Піке, Лангле, Альба, Де Йонг, Бускетс, Дембеле, Фаті, Трінкал, Мессі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що підопічні Рональда Кумана зможуть переграти суперників з різницею в два або більше голів, а тому нашою ставкою буде перемога гостей з форою -1.0.

 

31 жовтня, субота

«Алавес» - «Барселона»
Алавес. «Мендісорроса». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:4
 
  • 6.98
  • 4.80
  • 1.44
Сделать ставку
 
  • 6.30
  • 4.60
  • 1.40
Сделать ставку
 
  • 6.71
  • 4.90
  • 1.46
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.