Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 01 листопада 2020, 14:40
651
0

Боруссія Менхенгладбах - РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч

Учасники Ліги чемпіонів протестують один одного

| Оновлено 01 листопада 2020, 14:40
651
0
Боруссія Менхенгладбах - РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч
Twitter

В рамках шостого туру німецької Бундесліги на стадіоні «Боруссія Парк» менхенгладбхська Боруссія прийме РБ Лейпциг. Обидві команди в нинішньому сезоні ставлять собі за мету потрапляння в зону Ліги чемпіонів, а тому дане протистояння можна сміливо назвати центральним на цих вихідних.

Боруссія Менхенгладбах

Чорно-біло-зелені останнім часом демонструють хороший футбол, причому це стосується не тільки внутрішнього чемпіонату, але і Ліги чемпіонів. Підопічні Марко Розе на даний момент займають шосте місце в турнірній таблиці німецької Бундесліги і мають в активі вісім очок. Окремо додамо, що вони не програють вже шість матчів поспіль у всіх турнірах, а у внутрішньому чемпіонаті відмінно показує себе Йонас Хофманн, який забив два голи і віддав чотири гольові передачі.

У минулому турі менхенгладбаська Боруссія на виїзді протистояла Майнцу. Вже на п'ятнадцятій хвилині гості змогли повести в рахунку завдяки точному удару Ларса Штінделя, проте господарі змогли не тільки відігратися, а й вийти вперед до кінця першого тайму, а два голи оформив Матета. У другій половині зустрічі чорно-біло-зелені змогли перевернути гру на свою користь і двічі вразили ворота суперників, вигравши за підсумком з результатом 2:3, а голами відзначилися в другому таймі Хофманн і Гінтер.

РБ Лейпциг

Юліан Нагельсманн проводить чудову роботу в складі Лейпцига, під його керівництвом колектив став одним з найпотужніших у німецькій Бундесліги. Однак на міжнародній арені бикам все ще не вистачає досвіду, це довів минулий матч в Лізі чемпіонів проти Манчестер Юнайтед. До початку зустрічі Нігельсманн говорив журналістам про те, що Сульшер не зможе його нічим здивувати, а за підсумком був розгромлений з рахунком 5:0.

У минулому турі німецької Бундесліги РазенБоллспорт Лейпциг на рідному стадіоні «Ред Булл Арена» протистояв Герті. Гості досить швидко повели в рахунку, однак червоно-білі оперативно відреагували і змогли відновити паритет на табло. Після результативного старту команди притихли і лише на сімдесят сьомій хвилині з одинадцятиметрової позначки перемогу для биків точним ударом оформив Забітцер. Підсумковий рахунок - 2:1 на користь підопічних Нагельсманна.

Особисті зустрічі команд

За останні шість матчів менхенглабахская Боруссія жодного разу не переграла Лейпциг, двічі команди зіграли внічию і чотири рази вікторію святкували гравці червоно-білих.

Орієнтовні склади команд

Боруссія Менхенгладбах: Зоммер, Лайнер, Ельверді, Гинтер, Бенсебаіні, Тюрам Штіндль, Крамер, Нойхаус, Хофманн, Плеа.

РБ Лейпциг: Гулачі, Халстерберг, Упамекано, Орбан, Генрічс, Камплі, Забітцер, Анхеліньо, Ольмо, Клюверт, Поульсен.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що від даної гри варто очікувати високих швидкостей і активних атакуючих дій, а тому нашою ставкою на майбутнє футбольне протистояння між менхенгладбахською Боруссією і РБ Лейпцигом буде позиція - обидві команди заб'ють.

31 жовтня, субота

«Боруссія Менхенгладбах» - «РБ Лейпциг»
Менхенгладбах. «Боруссія Парк». Початок - о 19:30
Пряма трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2.18
  • 3.40
  • 3.24
Сделать ставку
 
  • 2.30
  • 3.60
  • 3.10
Сделать ставку
 
  • 2.41
  • 3.70
  • 3.06
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.