Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 жовтня 2020, 13:58
912
0

Шеффілд Юнайтед - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Гвардіоли перевірить на міцність аутсайдера АПЛ

| Оновлено 31 жовтня 2020, 13:58
912
0
Шеффілд Юнайтед - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Манчестер Сіті

В рамках сьомого туру англійської Прем'єр-ліги на стадіоні «Бремелл Лейн» аутсайдер нинішнього сезону «Шеффілд Юнайтед» прийме в своїх стінах одного з претендентів на золоті медалі - «Манчестер Сіті». Явним фаворитом протистояння є гості, саме на їхню користь схиляється більшість експертів в своїх аналізах.

Шеффілд Юнайтед

Кріс Вайлдер в минулому сезоні виконав відмінну роботу зі своїми підопічними і зміг вивести їх на абсолютно новий рівень, проте в нинішньому розіграші Прем'єр-ліги багато команд готові до позиційного захисту «клинків» і мають уявлення про те, як грати проти такої тактичної задумки. Відзначимо, що на даний момент «Шеффілд» розташовується на передостанньому місці в турнірній таблиці, маючи в активі лише одне очко, додамо, що при цьому «клинки» є одним з найгірших атакуючих колективів, за шість турів вони вразили ворота суперників лише тричі.

У минулому турі підопічні Кріса Вайлдера протистояли на виїзді «Ліверпулю». Було очевидно, що чинний чемпіон візьме три очки, проте гості здивували зі старту гри і на тринадцятій хвилині змогли реалізувати пенальті, тим самим вийшовши вперед. «Червоні» недовго були в якості наздоганяючих і вже до кінця тайму відновили паритет результативним ударом Боббі Фірміно. Друга половина зустрічі контролювалася підопічними Юргена Клоппа, а новачок команди Жота зміг реалізувати свій момент і здобути для «мерсисайдців» чергову перемогу. Підсумковий рахунок - 2:1 на користь «Ліверпуля». Додамо, що «Шеффілд» програв в останніх восьми з дев'яти матчів.

Манчестер Cіті

Володарі срібних медалей минулого розіграшу АПЛ в нинішньому сезоні не показують такої ж упевненої гри, як в минулому. Підопічні Пепа Гвардіоли на даний момент розташовуються на тринадцятому місці і мають в активі вісім очок. Тут слід додати, що у «біло-блакитних» є матч в запасі і в разі перемоги вони зможуть піднятися на шосте місце. В цілому, «городяни» досить мало забивають і поки не відчуваються серйозною силою, здатною на підкорення нових висот, але клас гравців повинен дозволити їм повернути колишню міць в АПЛ.

У минулому турі «Манчестер Сіті» протистояв на виїзді «Вест Хему». Вже на 18-й хвилині зустрічі «молотобійці» повели в рахунку після точного удару Антоніо. Однак, по ходу матчу домінували саме підопічні Пепа Гвардіоли, хоча це так важко відбивалося в рахунку. Лише успішна заміна іспанського коуча внесла корективи: Філ Фоден встановив паритет на табло. На більше «біло-блакитні» не награли, а тому рахунок так і залишився 1:1.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між «Шеффілд Юнайтед» і «Манчестер Сіті» «клинки» змогли лише раз переграти «городян», а ось «біло-блакитні» святкували перемогу тричі і одного разу команди зіграли внічию. Відзначимо, що за останні сім очних протистоянь в п'яти випадках «Манчестер Сіті» йшов з поля без пропущених голів.

Орієнтовні склади:

«Шеффилд Юнайтед»: Ремсдэйл, Бешем, Іган, Стівенс, Белдок, Ландстрем, Ампаду, Берг, Осборн, Макберні, Брюстер.

«Манчестер Сити»: Едерсон, Вокер, Діас, Лапорт, Канселу, Родріго, Гюндоган, Марез, Де Брюйне, Фоден, Стерлінг.

 

31 жовтня, субота

«Шеффілд Юнайтед» - «Манчестер Сіті»
Шеффілд. Стадіон «Бремелл Лейн». Початок - в 14:30
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:3

 

 
  • 10
  • 6.05
  • 1.32
Сделать ставку
 
  • 9.80
  • 6.0
  • 1.30
Сделать ставку
 
  • 9.60
  • 5.80
  • 1.32
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.