Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 жовтня 2020, 02:47
364
0

Кирило ПЕТРОВ: «Зараз в УПЛ всі команди плюс-мінус одного рівня»

Захисник «Колоса» – про конкуренцію в чемпіонаті

| Оновлено 30 жовтня 2020, 02:47
364
0
Кирило ПЕТРОВ: «Зараз в УПЛ всі команди плюс-мінус одного рівня»
ФК Колос. Руслан Костишин

30-річний захисник «Колоса» Кирило Петров прокоментував нічию своєї команди в поєдинку 7-го туру української Прем'єр-ліги з «Минаєм» (2:2), який він пропускав через травму.

«Було пошкодження ахіллу. Зробив медичне обстеження, пропустив дві гри, третю теж пропущу. Два тижні пропустив - потрібно набрати кондиції. Зараз вже почав тренуватися, подивимося, як буде проходити. Після матчу з «Минаєм» був розбір всередині колективу, але ми сміття з хати не виносимо. Ми розібрали гру, нам вказали на помилки. Десь була негарна гра, щось не виходило. Нехай це буде в цій грі, а не в більш важливій. Більше говорили не про результат, а про якість гри.

Думаю, що «Колос» непогано стартував. Ми лише другий рік граємо в Прем'єр-Лізі та показуємо непогані результати і гру. Ми закохали в себе деяких уболівальників в Україні, вони в першу чергу дивляться на гру і віддачу. Думаю, що ми на правильному шляху. Зараз такий чемпіонат, що всі команди плюс-мінус одного рівня. Багато команд ставлять планку Ліги Європи, ми серед них. Хочеться знову пережити ці емоції, коли на тебе дивиться вся країна і переживає», - сказав Петров.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.