Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 жовтня 2020, 15:06
1054
0

Сергій МІЗІН: «Луческу не налякати кадровими проблемами»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку «Динамо» з угорським «Ференцварошем»

| Оновлено 28 жовтня 2020, 15:06
1054
0
Сергій МІЗІН: «Луческу не налякати кадровими проблемами»
Footboom. Сергій Мізін

Екс-захисник «Динамо» Сергій Мізін поділився своїми думками про поєдинок другого туру групового турніру Ліги чемпіонів між киянами і угорським «Ференцварошем».

«У першому турі «Динамо» і «Ференцварош», в матчах проти «Ювентуса» і «Барселони» відповідно, діяли суворо від оборони, хоча в дебюті угорці справили гарне враження своїм швидким розіграшем м'яча. Чому у них далі не вийшло — краще поцікавитися у рульового будапештців Сергія Реброва. Тому сьогодні буде цікаво поспостерігати, у кого з суперників тактика виявиться ефективнішою, хтось із них змушений буде більше ризикувати, щоб домогтися позитивного результату, адже «Динамо» і «Ференцварош» — це команди приблизно одного рівня.

Все ж, беручи до уваги, що динамівці гратимуть на чужому полі, то нічия в Будапешті їх цілком влаштує. Тим більше, що в нинішньому сезоні вони вже доводили, що вдома у важливих матчах вміють досягати потрібного результату. На мій погляд, відсутність воротаря Георгія Бущана, який знаходиться у відмінній спортивній формі, це більш істотна втрата, ніж захисник Віталій Миколенко, адже в «Динамо» досить висока конкуренція саме в обороні. Втім, головного тренера киян Мірчу Луческу не налякати кадровими проблемами. Очолюючи столичний клуб, він вже неодноразово знаходив вихід з положення, коли, здавалося, лідерів замінити вже немає ким», — вважає Мізін.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Ференцварош» — «Динамо» відбудеться в середу, 28-го жовтня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.