Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 28 жовтня 2020, 14:43
1339
1

Покерні стримери позбулися сотень відео через музику

Години роботи пішли в нікуди

| Оновлено 28 жовтня 2020, 14:43
1339
1
Покерні стримери позбулися сотень відео через музику

Покерні стримери часто супроводжують свої трансляції фоновою музикою, яка не заважає спілкуватися з глядачами і не відволікає гравця від столів. Багато стримерів складають власні плейлисти, які можуть грати на протязі декількох годин. Однак мало хто замислювався, що у цих пісень є свій автор, який має права на використання своєї музики.

Минулого тижня сотні покерних стримеров отримали повідомлення від стримінгової платформи Twitch, що в записах їхніх прямих ефірів міститься авторська музика, яка потрапляє під DMCA (Закон про захист авторських прав у цифрову епоху), а тому в найкоротші терміни ці ролики повинні бути видалені.

Ті, хто не прочитав повідомлення вчасно просто не виявили архівних відео, іншим стримера довелося набратися мужності і видалити результати своєї праці. Якщо деякі гравці втратили парочки роликів, то популярному стримеру PokerStars Бену Спраггу довелося видалити навчальний контент, який він створював протягом трьох років.

Архівні ролики на Twitch не приносять стримерам фінансового прибутку, як це відбувається на YouTube. Але все одно це неприємний момент - власноруч видалити контент, на який витрачено сотні годин.

Щоб не залишатися в тиші, транслятори можуть використовувати спеціальний плейлист від Twitch, яка не порушує авторських прав. Але чи сподобається він глядачам або самим гравцям, це велике питання.

покер
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PaulK77
Покер це хіба спорт?