Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 жовтня 2020, 11:59
4311
1

Дві сенсації, два дублі та хет-трик: Перша ліга продовжує дивувати

Огляд матчів 9-го туру другого дивізіону України

| Оновлено 28 жовтня 2020, 11:59
4311
1
Дві сенсації, два дублі та хет-трик: Перша ліга продовжує дивувати
ФК Металіст 1925

26-го і 27-го жовтня відбулися матчі 9-го туру Першої ліги, який цього разу порадував декількома сенсаціями

Також для любителів ставок і цікавої статистики варто звернути увагу, що тільки в одному поєдинку був зафіксований результат «обидві заб'ють», а саме в матчі «Чорноморець» - «Нива» (1:2). В інших матчах команди, які забивали першими, перемагали, не пропустивши в свої ворота. Також у цьому турі не було жодної нічиєї, а також у жодному з поєдинків не була показана червона картка.

У центральному матчі 9-го туру зустрілися «Гірник-Спорт» та «Металіст 1925». Команда з Горішніх Плавнів досить впевнено перемогла з рахунком 3:0. Всі три голи до свого активу записав 20-річний нападник Юрій Козиренко.

У ще одному поєдинку команд, які борються за високі місця, «Верес» переміг «Агробізнес» із рахунком 2:0. Тут стався дубль, який оформив капітан рівненської команди Михайло Шестаков. 30-річному форварду вистачило десяти хвилин для того, щоб забити два м'ячі у ворота гостей з Волочиська. До слова, «Верес» знову залишив свої ворота в недоторканності, а Юрій Вірт доводить, що його команда вміє утримувати свої володіння на замку.

Ще перед грою «Прикарпаття» - «Миколаїв» букмекери віддавали перевагу «корабелам». І їхні очікування виправдалися - команда Іллі Близнюка з мінімальною перевагою 1:0 перемогла в Івано-Франківську. Єдиним голом у поєдинку відзначився в дебюті другого тайму Сергій Кулинич.

Принциповим був бій між «Кременем» і «ВПК-Агро» - командами, які знаходяться в другій половині турнірної таблиці. Цю дуель вдалося виграти колективу з Кременчука завдяки голам Олексія Геловані та Станіслава Сорокіна.

 «Волинь» під керівництвом Василя Сачка продовжує кувати перемоги. Цього разу луцька команда переграла в рідних пенатах гостей з Житомира, а саме «Полісся». Довго на табло стадіону «Авангард» світилися нулі, але на 72-й хвилині Богдан Оринчак все ж розпечатав ворота житомирян, чим приніс «хрестоносцям» перемогу з рахунком 1:0.

Одна з головних сенсацій туру сталася в Києві, де «Оболонь» поступилася херсонському «Кристалу». Це був другий матч Павла Яковенка на посаді головного тренера «пивоварів». Якщо дебют у Яковенка вийшов переможним, то другий поєдинок проти аутсайдера першої ліги Павло Олександрович навряд чи занесе собі в актив. «Оболонь» поступилася «Кристалу», який до цього мав у своїй скарбничці нуль очок. І ось херсонців прорвало - вони виграли матч з мінімальною перевагою завдяки голу з пенальті у виконанні досвідченого Ігоря Семеніни.

Ще одна сенсація сталася в Одесі, де тернопільська «Нива» з камбеком перемогла «Чорноморець». Команда Сергія Ковальця виграла перший тайм завдяки голу Артура Авагімяна на 35-й хвилині. Але в другій половині зустрічі слово взяв півзахисник тернополян Дмитро Скакун, який оформив дубль, забивши м'яч на 59-й і 66-й хвилинах. Як підсумок, «Нива» переграла «Чорноморець» - лідера Першої ліги.

Завершувався 9-й тур поєдинком у Краматорську, де «Альянс» з Липової Долини розібрався з «Авангардом», вигравши з впевненим рахунком 0:3. Голи у свій актив записали Ілля Зубков, Сергій Загинайлов і Владислав Шарай.

Тур вийшов цікавим і вніс невеликі корективи в турнірну таблицю першої ліги, де, як і раніше, лідирує «Чорноморець». Але у переслідувачів одеситів, які відстають не на велику кількість очок, є ігри в запасі, а тому продовження чемпіонату на нас чекає дуже цікаве!

Перша ліга України. 9-й тур

26 жовтня, неділя

«Прикарпаття» - «Миколаїв» - 0:1
Гол:
Кулинич, 55.

«Горняк-Спорт» - «Металіст 1925» - 3:0
Голи:
Козиренко, 23, 51, 84.

«Верес» - «Агробізнес» - 2:0
Голи:
Шестаков, 22, 33.

«Кремінь» - «ВПК-Агро» - 2:0
Голи:
Геловані, 71, Сорокін, 90.

«Волинь» - «Полісся» - 1:0
Гол:
Оринчак, 72.

«Оболонь» - «Кристал» - 0:1
Гол:
Семеніна, 55  - з пенальті

«Чорноморець» - «Нива» Т – 1:2
Голи:
Авагімян, 35 – Скакун, 59, 66.

27 жовтня, вівторок

«Авангард» - «Альянс» - 0:3
Голи:
Зубков, 7, Загинайлов, 64, Шарай, 74.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
Нива Тернопіль здивувала 👍👌